Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
DEZVOLTAREA MEDIULUI ECONOMIC PRIORITATE ZERO PENTRU ROMANIA!

Tv Bistrita, cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita Nasaud, a Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc", dar si a partidelor politice PSD, PNL si PDL Bstrita Nasaud, va invita vineri 28 martie de la ora 14:00 la Teatrul de Vara (de langa Biserica Evanghelica) la o dezbatere sub genericul "Dezvoltarea mediului economic prioritate zero pentru Romania". 

    La discutii si-au confirmat participarea oameni de afaceri, parlamentarii judetului, alesi locali, presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, dar si Daniel Cosnita, presedinte ClusteRO, care va pune la dispozitia celor prezenti informatii cu privire la finantarile europene pentru CLUSTERE. Toti cei interesati de tema propusa sunt asteptati sa participle la discutii.

    Uniunea Europeana a finantat si va finanta si in perioada urmatoare proiectele agentilor economici care se asociaza sub forma unui CLUSTER, pentru ca acestia sa isi dezvolte activitatea. Aceste asocieri sunt sustinute atat de administratiile locale, cat si de Consiliul Judetean Bistrita Nasaud.

Chiar si in strategia de dezvoltare a judetului sunt cuprinse sase CLUSTERE, dar pana la aceasta ora nu avem nici o asociatie infiintata, asadar dam start discutiilor si speram ca pe viitor sa vedem cat mai multe fonduri investite in dezvoltarea afacerilor. Regiunea de Nord Vest a tarii este mai saraca in astfel de initiative, dar este momentul sa recuperam, sa ne organizam si sa trecem de la teorie la practica.

    TV Bistrita va provoaca la discutii, intr-un cadru organizat, cu factorii de decizie prezenti pentru a disemina informatia in randul celor care o pot valorifica.

 Pentru a demara proiecte de mare anvergura este nevoie de o viziune unitara, de proiecte comune si de sustinere, toate acestea sunt posibile daca invatam sa comunicam, sa negociem prioritatile pe fiecare domeniu si sa formam un colectiv care are acelasi obiectiv "DEZVOLTAREA".

 Va asteptam sa participati activ la discutii, sa demaram impreuna proiecte care in sistem integrat contribuie la dezvoltarea comunitatii. Afacerile sanatoase si prospere se resimt si in bugetul familiei si in bugetul public, economia este motorul care trebuie optimizat, asta inseamna investitii care aduc plus valoare.

 

Cu stima,

Geta Singeorzan,

Redactor sef Tv Bistrita

Tel. 0743 494 302

 

0 comentarii2898 vizualizări27 martie 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0