Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1114 vizitatori azi
Topul firmelor - editia 2014.(30 de poze)

Topul firmelor a fost realizat pe baza metodologiei unitare aprobate la nivelul Camerelor de Comert si Industrie din Romania, in conformitate cu rezultatele economico-financiare cuprinse in bilantul anual al societatilor comerciale din judetul nostru. Topul s-a realizat pe sase domenii mari de activitate: Cercetare - Dezvoltare si High Tech, Industrie, Agricultura,Silvicultura si Pescui, Constructii, Servicii, Comert, Turism pe grupe de activitate si pe clase de marime, respectiv: microintreprinderi,intreprinderi mici, intreprinderi mijlocii, intreprinderi mari si intreprinderi foarte mari.

Camera de Comert si Industrie Bistrita Nasaud, a organizat si doua concursuri:
1.MANAGER DE SUCCESIUNE .
2. PREMIILE RESPONSABILITATE SOCIALA A INTREPRINDERILOR.
Festivitatea de premiere a avut loc in cadrul evenimentului TOPUL JUDETEAN AL FIRMELOR.

 

Topul firmelor editia 2014

1. "Premiile Responsabilitatii sociale a intreprinderilor", este organizat prin Proiectul Centrul Europe Direct Bistrita, in parteneriat cu Primaria Bistrita. Actiunea isi propune sa evidentieze initiativele intreprinderilor din judetul Bistrita-Nasaud, in domeniul responsabilitatii sociale, fiind un bun prilej pentru companii de a-si face cunoscute rezultatele aplicarii principiilor responsabilitatii sociale, de a prezenta public exemple de buna practica si de a fi premiate pentru acestea. Participarea a fost deschisa tuturor companiilor din judetul Bistrita-Nasaud care au adoptat si aplica principiile responsabilitatii sociale a intreprinderilor.
Decernarea premiilor a avut  loc in cadrul evenimentului "Topul Firmelor", in data de 30 octombrie 2014.

 

.

Foto - Marius Chiuzan

.0 comentarii2177 vizualizări31 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0