Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1962 vizitatori azi
Filadelfia Turism - rezultate financiare in crestere cu 30% in primele noua luni ale acestui an.

Filadelfia Turism, parte a grupului Filadelfia, a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o crestere de 30%, insumand, impreuna cu compania de transport Tabita Tour, o cifra de afaceri de 53 milioane de lei. In tandem cu filosofia intregului grup, axata pe investitii si dezvoltare, Filadelfia Turism a introdus noi destinatii in portofoliul de tour operare pe Grecia, precum si destinatii exotice ca Republica Dominicana sau Mexic. Avand in vedere extinderea portofoliului, compania se asteapta la o crestere de peste 50% a cifrei de afaceri in 2015, in ceea ce priveste activitatea turistica.

"In acest an, Grecia a condus topul preferintelor de concediu ale romanilor, urmata de Turcia si Bulgaria, specializate, mai ales in ultimii ani, pe serviciile all inclusive. Urmarind aceste tendinte, am introdus noi destinatii in portofoliul de tour operare pe Grecia, destinatie care este tot mai populara in randul clientilor nostri, mai ales ca avem pachete atractive. De asemenea, in ultima perioada, tot mai multi turisti romani au ales ca destinatie Kusadasi, mai ales pentru vacanta de vara 2015", a explicat Lidia Sighiartau, manager de turism in cadrul Filadelfia Turism. 

Profitand de reducerile de pana la 50% pentru inscrierile timpurii (early booking), tot mai multi turisti achizitioneaza, in acesta perioada, pachetele turistice pentru sezonul estival din 2015. Astfel, tarifele pentru o vacanta in Kusadasi incep de la 190 de euro/persoana pentru un sejur de sapte nopti de cazare la un hotel de trei stele in sistem all inclusive, transportul cu autocarul fiind inclus in pachet. In comparatie, un sejur de sapte nopti intr-un hotel de trei stele in Grecia, Halkidiki, costa de la 165 de euro/persoana, transport cu autocarul inclus. Pretul unei vacante in Bulgaria, Nisipurile de Aur, porneste de la 145 de euro/persoana, sapte nopti de cazare in regim all inclusive.

Piata de turism din Romania se orienteaza tot mai mult spre servicii complete si de calitate. Desi sistemul all inclusive ramane cel mai cautat, inainte de a-si achizitiona pachetul, turistii iau in calcul toate beneficiile oferite, analizand in amanunt toate serviciile incluse.

"Indiferent de destinatia aleasa, pachetele de vacanta cu serviciile complete sunt, fara indoiala,in topul preferintelor romanilor. Multi turisti opteaza pentru pachetele cu transport inclus, asigurare medicala, excursii si alte beneficii, alegand sa renunte la orice griji pe perioada vacantei. Tocmai de aceea ne diversificam serviciile si ne adaptam cerintelor clientilor, oferindu-le posibilitatea de a calatori cu autocarul sau avionul si de a se caza in vile in statiuni linistite, ideale pentru familii, sau in resort-uri ce pot acomoda peste 600 de turisti si care sunt ca un mic oras in care gasesti tot ce iti doresti. De asemenea, pentru clientii nostri, plata vacantei in rate a fost una dintre facilitatile care a cantarit mult in alegerea pachetului turistic", precizeaza Lidia Sighiartau. 

 

Filadelfia Group

Filadelfia Turism face parte din grupul bistritean de firme Filadelfia Group, cu activitati in diverse domenii de activitate: transport rutier de persoane, intern si international (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurari (DirektAsig), transport de marfa (Filadelfia Marfa) si constructii (Filadelfia Construct).

Filadelfia Group a incheiat primele noua luni ale anului 2014 cu o cifra de afaceri de 87 milioane de lei. Cresterea s-a datorat, in mare parte, politicii de dezvoltare si investitiilor realizate la nivelul grupului.

 

 

Pentru informatii suplimentare:

Iulia Bendea - Consultant PR

M: 0746 078 276

Iulia.bendea@prandmore.ro

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii3269 vizualizări24 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0