Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 7004 vizitatori azi
O poveste cu Zane... (si 39 de superpoze)

Noua colectie de rochii de comuniune, a creatoarei de moda Tina Olari, ne uimeste cu stilul si distinctia caracteristica si recunoscuta a creatoarei. Tina ne-a declarat, ca aceasta colectie, are o nota de poveste, inspirata de emotia ce o lasa o Zana in sufletul oricarei fetite, si a carei poveste marcheaza cu finete, feminitate si eleganta viitoarea femeie.

Colectia "Hadas Mélancolie",  te surprinde cu emotia ce o lasa de la prima privire, si incanta cu numele de Zana ce o poarta fiecare creatie in parte.

Tina ne spune, ca in fiecare rochie pe care o creaza, lasa imprimata emotia si sentimentul simtit in momentul creatiei, sentiment care se transmite mereu in momentul in care se imbraca o tinuta semnata Tina Olari.

 Privind colectia, am ramas cu sufletul incarcat de frumos si sublim, multumesc inca o data Tinei Olari ca ne ofera mereu mirajul si frumoase sentimente, prin creatiile sale. 

 Va invit sa va incantati cu minunatele creatii, colectia "Hadas Melancolie", puteti vedea intreaga colectie in 

www.tinaolari.com

 

 

.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2436 vizualizări05 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0