Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1912 vizitatori azi
Fireflies la Bistrita.

Invitatie la prezentarea firmei de turism elvetiene Fireflies la Bistrita vineri, 12 decembrie, ora 18 la hotelul Krone, la sala de conferinte. Vineri 12 decembrie intre orele: 14-17 si dupa prezentare orele: 20-22 in holul hotelului Krone (str Granicerilor nr.5) din Bistrita se fac intilniri personale si in grup. Ce este Fireflies?!

Fireflies este un portal turistic de rezervare( condus de Swiss Halley AG din Elvetia ), portal de turism on-line, in spatele careia exista un sistem de comunitate, asa numitul Club de Calatori.

Ofera doua lucruri foarte importante :

•       Oferte de calatorie cu discount oriunde in lume.

•       O agentie de turism online, doar al tau, prin care poti profita din industria turismului.

 •     Bucurati-va de preturile incredibil de mici

Poti alege din ofertele a 300.000 de hoteluri din peste 190 de tari, in hoteluri de 1-7 stele cu o reducere intre 10-70%. In plus poti alege din miile oferte de ski, croaziere,  peste 900 de companii aeriene,transferuri de la aeroport,gara pana la hotel.

Iar ofertele se extind pe zi ce trece!

 Care sunt avantajele Fireflies si de ce sunt preturile atat de avantojase?

Fireflies de aceea este diferit si este o concurenta pentru celelalte portaluri de rezervare online,  fiindca a contractat cei mai mari furnizori de servicii turistice , care au o istorie lunga pe piata.Fireflies primeste in mod direct ofertele de la furnizori, si nu prin alti parteneri ,tour operatori, obtinem acele preturi si asa ca Membru exclusiv al clubului putem calatori la pret de en-gros. Acest lucru nici o agentie de turism nu isi poate permite, iar singura modalitate prin care Fireflies poate face acest lucru, este ( pe langa serviciile gratuite) de a-si construi un Club De Calatori(club de fidelizare).

- Daca cineva doreste sa se alature Clubului de Calatori Fireflies, si cumpara un pachet de servicii turistice, compania, in acest timp,  are o cantitate mica de profit din pretul pachetului, iar asa compania a creat un sistem de venituri/profit, care nu se bazeaza 100% pe calatorie. Asa isi permite sa ofere ofertele de calatorie membriilor , cu profit minimal.

-Utilizatorul in functie de tipul pachetului achizitionat(1 an, 5 ani sau pe viata), primeste oferte de calatorie prin Fireflies , la pret de cost.

-Suma pachetului se poate calatorii.

-Din moment ce nimanui nu ii place sa calatoreasca singur,  Fireflies permite sa duci cu tine inca 9 persoane la pret avantajos care pot avea parte de o vacanta de neuitat!

Da ai pachetul pe viata poti trimite 10 persoana in vacanta fara sa fi si tu prezent!Ai cele mai bune preturi si se poate mosteni afacerea!

 

Cum poate Fireflies sa tina preturile de achizitie atat de joase?

Numai online( pe internet ) este disponibil!

Traim in era internetului, iar din acest motiv interesul catre agentiile de turism sunt tot mai mici. In zilele noastre, la nimeni nu ii place sa piarda timp si energie pentru a merge personal in toate agentiile de turism, ca sa obtina cele mai bune oferte , daca poate sa faca acest lucru chiar de acasa cu ajutorul internetului. Este mai comod, mai rapid si ma ietfin! In prezent, 81% din calatori se informeaza de pe internet si 48% tot pe internet isi organizeaza vacanta, iar acest procentaj creste an de an.

 

Avand in vedere faptul ca Fireflies este prezent doar pe internet (online), din aceasta cauza nu se supraincarca cu acele costuri, care sunt implicate intr-o agentie de turism offline. Aceaste costuri nu sunt calculate pe ofertele de vacanta/calatorie, astfel incat calatorul nu va trebui sa plateasca mai mult!

Nu exista cheltuileli de marketing!

Fireflies nu isi cheltuie banii pe o publicitate platita. Compania isi vinde serviciile de turism printr-un sistem de recomandare. Membrii clubului multumiti de serviciile oferite, vor  da mai departe experientele de calatorie, vor recomanda la cunostiinte, prieteni, rude. Deci nici cheltuiala de marketing nu trebuie calculata pe ofertele de calatorie!

Dezvoltarea continua!

Site-ul este in continua dezvoltare,in fiecare zi apar noi si noi oferte , este foarte simplu sa gasesti oferta cea mai buna care sa fie pe placul tau. Fireflies este din ce in ce mai popular, tot mai multi oameni opteaza pentru el, daca vor sa mearga in vacanta/calatorie. Prin acest proces creste rulajul, iar asa poate sa achizitioneze ofertele hotelurilor la un pret mai ieftin!

Cum puteti sa va alaturati Clubului Exclusiv de Calatori, Fireflies?

Se poate sa te inregistrezi gratuit pe site-ul Fireflies, poti deja sa rezervi  calatorii.

Cu inregistratia gratuita, ai posibilitatea de a folosi intreaga platforma, poti sa navighezi printre oferte, poti recomanda prietenilor,cunostintelor. Daca doresti sa rezervi o calatorie la un pret mai bun ca la inregistrarea gratuita, achizitioneza unul din cele trei pachete turistice!

•      Profita din turism cu propria ta agentie de turism!

 

-Da, este foarte  usor de spus, dar pentru a porni o agentie de turism online poate costa mai mult de 10.000 de euro, iar daca vrem una mai mare si mai serioasa, cum ar fii booking.com, expedia.com,cu sute de mii de oferte la preturi avantajoase, angajati, un portal web modern de rezervare etc ,te poate costa mai mult de 100.000 de euro.

-Pe aceasta problema ofera solutie Fireflies, fiindca la achizitionarea oricarui pachet turistic, automat primesti propriul tau weboffice.(agentie de turism online). De aici incolo, in functie de alegerea pachetului ( 1 an, 5 ani sau pe viata), poti sa recomanzi mai departe ofertele avantajoase Fireflies,cunostintelor,prietenilor, rudelor sau oricui , iar prin recomandare poti sa ai castiguri serioase!

-Asadar, pe langa preturile foarte avantajoasepe care ni le ofera Fireflies, mai primim si o agentie de turism online, astfel incat poti sa iti pornesti propria afacere turistica, fiindca la fiecare pachet ales primesti un weboffice. Asta insemnand ca poti sa lucrezi de oriunde, poti sa recomanzi oricui ofertele Fireflies.

-Intretinerea weboffice-ului nu implica nici o obligatie, cheltuileli lunare sau ore de munca obligatorii.

 

•      Pana acum puteai sa zici, acuma nu mai poti!

 

-Nu mai poti sa zici faptul ca nu iti permiti o agentie de turism proprie, deoarece Fireflies ti-l ofera gratuit si fara taxe de intertinere!

-Nu mai poti sa zici ca nimeni nu este interesat de produsul sau serviciile tale, pentru ca cine nu doreste sa calatoreasca la preturi avantajoase!

-Nu mai poti sa zici, ca nu ai la cine sa recomanzi miile de oferte de calatorie,pentru ca  in lista de email, skype sau facebook ai mai mult de 100 sau 1000 de persoane cu care poti sa intri in contact in doar cateva minute!

-Nu mai poti sa zici, ca nu este de tine, nu sunt comunicativ, nu stiu cum functioneaza, pentru ca se poate participa la seminarii nationale si internationale, conferinte web, ( atat trainguri cat si prezentari) unde iti poti chema sau trimite cunostiintele sau pe cei ce sunt interestati in a calatori la preturi bune/doresc sa profite  din industria turismului! Aceste trainguri, prezentari vor fi tinute de cei mai cu experienta membrii Fireflies Aici nu esti singur, nu lucrezi singur, noi in echipa lucram si ne formam, ne tinem de mana spre drumul catre succes, fiindca impreuna suntem mai puternici decat separat!

Depinde doar de tine, daca vrei sa traesti cu aceasta posibilitate si sa iti indeplinesti visurile, sa calatoresti la super preturi sau chiar si gratis.

Nu mai pierde timpul si fi o parte din povestea de succes Fireflies, fi o parte din povestea de succes a propriei tale vieti!!

Daca esti interesat , te rog trimite  un semn si vom discuta mai detaliat toate aspectele, iar pentru intrebari sau nedumeriri iti voi raspunde cu cea mai mare placere.

 

 

 

Contact: Szilágyi Géza,

Mob. 0745-317077

Email: geza30@gmail.com

 

 

0 comentarii3360 vizualizări12 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0