Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Cursuri organizate de Camera de Comert si Industrie Bistrita Nasaud.

Doua noi serii de cursuri -"Manager de proiect" si "Formator". Programele se adreseaza persoanelor care doresc sa-si dezvolte competentele in cele doua domenii si sa-si diversifice activitatea. Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud este unul dintre cei mai importanti furnizori de formare profesionala din judetul Bistrita-Nasaud, avand un portofoliu diversificat de programe care includ: initiere in competente antreprenoriale, informatice, administrator pensiune turistica, comunicare in limbile engleza si germana, asistent manager, perfectionare si specializare in domeniile formator, contabil, manager de proiect, inspector resurse umane, specialist in managementul deseurilor, cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI, inspector in domeniul sanatatii si securitatii in munca.

 Cursurile sunt certificate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii, Familei si Protectiei Sociale, cursantii care promoveaza examenul final obtinand certificate cu  recunoastere nationala precum si drepturile legale conferite de aceste certificate.

 In scopul corelarii competentelor resurselor umane cu exigentele angajatorilor si cu cerintele de pe piata muncii, in perioada iunie-iulie 2015 vom organiza doua cursuri cu tema: "Formator" cu o durata de 42 ore si "Manager de proiect" cu o durata de 70 ore.

  Cursurile vor avea loc la sediul CCI BN, din Bistrita, str. Petre Ispirescu, nr.15A.

Informatii suplimentare si inscrieri la Compartimentul de Formare Profesionala al CCIBN, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr.15A, tel./fax 0263-230640,0733-900.204,0733-900.210. email cfp@cciabn.ro.

0 comentarii3052 vizualizări21 mai 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0