Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1582 vizitatori azi
"Totul incepe si se sfarseste cu leadership-ul" - John C. Maxwell.

Cred cu tarie ca, indiferent de domeniul de activitate, daca vrem sa avem rezultate mai bune, avem nevoie sa devenim LIDERI mai buni. Si mai cred ca leadershipul autentic nu este legat de nici un fel de functie, titlu sau pozitie. Mai mult decat atat, orice persoana ar trebui sa DEVINA lider INAINTE de a avea o functie. Leadershipul este mai mult despre CINE ESTI decat despre CE esti. De modul in care ne conducem pe noi insine, APOI pe ceilalti, vor depinde toate rezultatele noastre.
Am facut cunostinta cu LEGILE LEADERSHIPULUI in urma cu 9 ani prin intermediul cartii lui John Maxwell "Cele 21 de legi supreme ale liderului". Le-am citit si mi s-au parut interesante. :) Le-am recitit si am inceput sa le inteleg. Nu mai tin minte de cate ori am citit aceasta carte pana cand am inceput sa le VAD in viata mea. Pot sa spun ca am avut ocazia de nenumarate ori sa le VERIFIC.
Exista doua moduri de a le verifica:

1. Nu tii cont de ele si vei SIMTI efectele incalcarii acestora in viata ta, in ORICE domeniu. Partea buna este ca, daca incepi sa le CUNOSTI din punct de vedere teoretic, vei incepe sa le RECUNOSTI efectele practice.

2. Tii cont de ele, le RESPECTI si vei SIMTI din plin efectele acestora pentru ca vei reusi sa-ti cresti influenta asupra TA si asupra CELORLATI iar asta iti va aduce CRESTERE pe toate planurile.

       Pot sa spun ca le-am verificat mai ales prin prima metoda la inceput. Am destul de multe povesti de spus despre experientele negative prin care am trecut din cauza nerespectarii legilor. In ultimii doi ani si jumatate insa, de cand am inceput, ca trainer John Maxwell Team , sa transfer si catre ceilalti puterea acestor legi, am reusit sa imi construiesc un business la nivel national DOAR punandu-le in practica, fiind un exemplu a ceea ce predau. Am ramas , binenteles, o eterna studenta a acestora si, periodic, cand ceva nu functioneaza, ma duc cu gandul la urmatoarea intrebare: Ce lege am incalcat? Cum as putea, data viitoare, sa o aplic mai bine?
       Aceasta serie de worshopuri gratuite reprezinta modul meu de a adauga valoare. Legea aditiei spune: Liderii adauga valoare SERVINDU-I pe ceilalti. Sunt bucuroasa sa te servesc, asadar, prin impartasirea cu tine a primelor 7 din cele 21 de legi. Vom continua apoi cu urmatoarele 7 in editia a doua si cu ultimele 7 in a treia editie. 
      Daca esti hotarat sa faci o schimbare reala a rezultatelor tale, te astept! Iti voi face cunostinta cu legile leadershipului! Va depinde de tine apoi sa continui procesul, aplicandu-le in viata ta si trecand la urmatorul tau nivel!   

 

 Cine e facilitatorul?


Daniela Nica


         "Sunt trainer, speaker si coach John Maxwell Team certificat in SUA si Romania. Ca parte a programului international de Mentorship JMT, invat si sunt mentorata direct de unii dintre cei mai buni la nivel mondial: Paul Martinelli, Roddy Gailbraith, Scott Fay, Ed De Costa, Christian Simpson, Melissa West si...JOHN MAXWELL.
          Pasiunea mea este sa inspir si sa provoc oamenii sa ACTIONEZE pentru a face schimbari din INTERIOR SPRE EXTERIOR pentru a-si realiza potentialul maxim. 
Workoshupurile, grupurile Mastermind si intrebarile mele te vor ghida spre a-ti duce relatiile, munca si viata catre un nou nivel!
Aici puteti sa faceti cunostinta cu Paul Martinelli, presedinte John Maxwell Team International, care vorbeste despre activitatea mea:


Detalii despre eveniment gasiti aici: https://goo.gl/2zPsVL

Inscrierile se fac in format electronic aici: http://goo.gl/5fISkt

 

 Programul workshopului:

16.30 - 17.00 - Sosirea participantilor

17.00 - 18.45 - Partea I
- Introducere
- Legea pragului limitativ - Capacitatea unei persoane de a conduce determina si nivelul sau de eficienta

- Legea Influentei - Masura reala a stiintei conducerii este influenta - nimic mai mult nimic mai putin
- Legea procesului - Capacitatile de Lider se dezvolta in fiecare zi, nu intr-o zi

18.45 - 19.15 - Pauza de networking

19.15 - 21.00 - Partea a II-a
- Legea navigatiei - Oricine poate sa tina carma unei nave, dar numai un lider cunoaste cursul 
- Legea aditiei - Liderii adauga valoare servindu-i pe ceilalti 
- Legea bazei solide - Increderea sta la baza stiintei conducerii 
- Legea respectului - Oamenii in general respecta liderii care sunt mai puternici decat ei

 

Evenimentul va avea loc in data de 3 IULIE la Conacul Verde (Bd. Republicii, nr. 79).

Workshop-ul este GRATUIT. 

Locuri limitate!

  Inscrierile se fac in format electronic aici: http://goo.gl/5fISkt

In urma completarii formularului veti fi contactat telefonic pentru o scurta discutie (5 minute) in care vom stabili daca interesele dvs. de dezvoltare se potrivesc cu tema evenimentului. (ca si valori, deschidere, atitudine, dorinta de crestere personala, interese etc. )

 

 

0 comentarii2723 vizualizări26 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0