Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 05 Iulie 2020 - 11900 vizitatori azi
BILLA Romania lucreaza cu producatori din Bistrita Nasaud pentru mezelurile marca Bun, din Romania!

Lansata inca de anul trecut in magazinele BILLA din toata tara, marca proprie Bun, din Romania! aduce gustul autentic al produselor romanesti mai aproape de clienti. Furnizorii alesi cu grija, in functie de criterii stricte de calitate si gust, aduc produsele din zone din Romania recunoscute si apreciate pentru retele vechi si metodele de productie.

 Furnizorii Bun, din Romania! sunt atent selectionati in functie de criterii precum: sortimentatia oferita, respectarea normelor in vigoare, dar si apartenenta la asociatii locale sau nationale care ii califica drept producatori romanesti/locali. Ingredientele folosite joaca un rol esential, iar produsele au fost alese pentru gustul autentic, asa cum era odinioara.

 Agro Ardeal, cel mai mare producator roman de carne si produse din carne din judetul Bistrita-Nasaud este unul dintre principalii furnizori de carne pentru Bun, din Romania!. Cu peste 20 de ani de experienta, 320 de angajati si 50 de magazine proprii, Agro Ardeal ofera clientilor BILLA jambon ardelenesc, sunca de porc din pulpa intreaga, salam Bistritean, carnati grosi, cotlet de porc si specialitate ardeleneasca.

 Luna aceasta, BILLA Romania a lansat o campanie TV speciala in care se aduce in prim plan dorinta sincera a romanilor de a porni in cautarea produselor demult stiute, autentice, cu gust bun si pline de aroma copilariei. Vestea buna pe care BILLA o transmite tuturor este ca aceste produse sunt disponibile in toate cele 86 de magazine din tara.

 "Stim ca din ce in ce mai multi clienti isi doresc sa recunoasca gustul pe care il stiau din copilarie in produsele pe care le consuma. Pentru ca identificarea producatorilor autentici a devenit o adevarata provocare, prin marca Bun, din Romania! aducem aproape calitatea romaneasca in magazinele BILLA din toata tara," a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA Romania.

 Fiecare furnizor de produse Bun, din Romania! are o poveste la baza careia se afla respectul fata de gustul autentic si calitate. Producatorii prepara toate produsele dupa retete de demult si au grija sa respecte toate normele aflate in vigoare.

 

REWE International AG este liderul de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie si unul dintre cei mai mari angajatori din tara. La nivel international, REWE International AG are un numar total de 72.000 de angajati care lucreaza in aproximativ 3.600 de magazine. In anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12.83 miliarde de euro.

 Compania este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activeaza in retail si turism. In prezent, 323.000 de angajati lucreaza in cadrul REWE Group in 13 tari europene, iar cele aproximativ 15.700 de magazine au generat o cifra de afaceri de peste 48 de miliarde de euro.

 REWE International AG are sediul central in Wiener Neudorf si opereaza retelele BILLA, MERKUR, BIPA, PENNY si ADEG, precum si numeroase branduri proprii. Compania este de asemenea activa pe piata de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR IhrUrlaub si PENNY PACK´N´GO. In plus, REWE International AG opereaza cu succes pe segmentul de supermarketuri in Italia si in alte sapte tari din Europa Centrala si de Est: Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Romania, Rusia, Slovacia si Ucraina.

 

BILLA Romania

BILLA este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, BILLA opereaza 86 de magazine in cele mai importante orase din Romania. Principalele valori BILLA sunt calitatea ridicata, preturile scazute si varietatea produselor. Compania detine brandurile proprii Clever, MY si BILLA, Clever fiind una dintre cele mai cunoscute si apreciate marci proprii din Romania. BILLA Romania este unul dintre cei mai importanti anagajatori din Romania si a creat pana in prezent peste 3.500 de locuri de munca in intreaga tara.

0 comentarii2604 vizualizări21 septembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0