Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 20 Septembrie 2020 - 15220 vizitatori azi
Bancomate de joburi in mediul rural.

Proiectul Bancomate de joburi in mediul rural a implicat un numar de 1000 persoane din mediul rural, din categoriile persoane ocupate in agricultura de subzistenta, persoane inactive sau aflate in cautarea unui loc de munca, care au avut posibilitatea dezvoltarii abilitatilor si competentelor profesionale, sociale si antreprenoriale, printr-un program inovativ si performant.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud a implementat acest proiect la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, in calitate de partener, obtinand rezultate notabile, intre care amintim:

100 absolventi ai programelor de formare profesionala in domeniile: vanzator, comunicare in limba engleza, comunicare in limba germana, competente informatice, competente antreprenoriale, asistent manager

 

154 persoane certificate in ocupatiile/ meseriile: lucrator comercial, dulgher-tamplar-parchetar, cofetar-patiser, operator la recoltarea si toaletarea arborilor, ingrijitor batrani la domiciliu, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, montator pereti si plafoane din ghips carton, ospatar, zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor, mecanic auto.

 

290 persoane care au beneficat de servicii de consiliere profesionala si mediere a muncii

 

120 persoane care au beneficiat de consultanta antreprenoriala


Ca urmare a serviciilor furnizate, un numar de 36 persoane au obtinut un loc de munca si 5 si-au dezvoltat o mica afacere in mediul rural.
Beneficiile proiectului au fost prezentate astazi, 24 septembrie 2015, la Rodna, in cadrul conferintei de diseminare, organizata de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud. Au participat 59 persoane, beneficiari ai activitatilor proiectului, parteneri si colaboratori.
Proiectul a fost coordonat de Asociatia Inceptus - Romania din Cluj-Napoca - solicitant. Alaturi de CCI BN, din cadrul consortiului au mai facut parte organizatiile: AJOFM CLUJ, RSC Consulting SRL, Asociatia Dezvoltarea Capitalului Uman si SC AFACOV Consulting Group.
 
Contact: Monica Muresan - Coordonator Proiect Partener 1, CCI BN Bistrita, str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-230640, 210039, e-mail: bancomate@cciabn.ro

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2954 vizualizări24 septembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0