Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 7398 vizitatori azi
BISTRITA MARIAGE FEST 2016 - eleganta, multa culoare, momente incantatoare si multe premii.

Timp de 3 zile, Hotelul Metropolis din Bistrita a gazduit editia cu numarul patru a BISTRITA MARIAGE FEST - eveniment de notorietate in Transilvania, in domeniul organizarii de evenimente festive. 41 de firme au oferit participantilor intreaga gama de produse si servicii specializate, adaptate personalitatii si dorintelor lor, gandite in asa fel incat sa faca dintr-un eveniment festiv, unul de neuitat.

Alaturi de momentele speciale, un punct de atractie l-a constituit Concursul "Maestrul Torturilor", destinat cofetariilor.

La BISTRITA MARIAGE FEST 2016 au fost prezentate ultimele tendinte in domeniul organizarii de evenimente festive, cu accent pe unul din cele mai importante momente din viata noastra: nunta. Vizitatorii au putut intra in contact cu tot ceea ce este necesar pentru organizarea oricarui eveniment, de la concept, planificare si organizare, rochii, costume, accesorii, invitatii, alte material tiparite, cadouri si amintiri, pana la programe artistice, servicii foto-video si audio sau pachete turistice personalizate.

Intregul targ a fost gandit ca unul dinamic, din care nu au lipsit momente speciale precum: demonstratii de coafura, machiaj si manichiura - BES Romania, Centrul SPA Metropolis; muzica live - DUO Kashmir, Special Moments - Ovidiu Judet, FM Band; prezentari de specialitati gastronomice Metropolis; prezentari colectii vestimentare: ATTITUDÈ - realizata de Liceul de Arte "Corneliu Baba", Prof. coordonator Loredana Chis si "LinIA Traditionala" - marca Virginia Linul, ultimele doua  realizate cu sprijinul BES Romania (Hair-styling), Domino Stil - Ligia Vermesan (Make-up), Atelier floristic Alaiul Nuntilor (aranjamente florale), FFFashion (modeling). Tombola organizata in cadrul Bistrita Mariage Fest 2016 a oferit viitorilor miri 51 de premii in valoare totala de 3000 Euro.

Un moment inedit l-a constituit Concursul "Maestrul Torturilor", cu doua sectiuni: "Cel mai frumos tort" si "Cel mai gustos tort". Pentru prima sectiune, s-au inscris in competitie Cofetariile Cristina si Doris din Bistrita si Cofetaria Marisan din Sangeorz Bai. Castigatorul a fost ales prin votul publicului, vizitatorii avand posibilitatea de a-si exprima optiunea prin completarea "buletinelor de vot". La finalul celor trei zile, tortul care a intrunit cele mai multe dintre voturile participantilor a fost cel al Cofetariei Doris - o delicata rochie de mireasa. Pentru Sectiunea "Cel mai gustos tort", celor trei cofetarii participante la prima sectiune li s-a alaturat Cofetaria Friandise din Cluj-Napoca. Castigatorul a fost decis sambata, 6 februarie 2016, ora 16,00, printr-o degustare "blind" (juratii nu au stiut cine sunt autorii produselor), de catre un juriu compus din reprezentantii: Hotel Metropolis - Rodica Patras, Bistriteanul - Andreea Bojor si C&C Events - Claudiu Curdec. Misiunea juriului a fost dificila, produsele fiind delicioase, o imbinare incantatoare de arome. In final, tortul cu cel mai mare punctaj a fost cel oferit de Cofetaria Marisan.

Bistrita Mariage Fest este un eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud si Metropolis Grup SRL. Partenerii editiei 2016 au fost: Bes Romania, C & C Events, Safirelli bijuterii by Maris, Primaria municipiului Bistrita, Kiss FM.

Fotografii din cadrul evenimentului pot fi vizualizate pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EXPO-Mariage-FEST-Bistrita-1434522220118727/

 Contact: Elena-Maria Barbos - Sef Compartiment Promovare si Programe, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: expo@cciabn.ro, www.bistritamariagefest.cciabn.ro

0 comentarii3178 vizualizări08 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0