Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1720 vizitatori azi
Gestiunea riscului de neincasare - un element important in functionarea afacerii.

Intr-o piata in care lucrurile se desfasora uneori contrar regulilor, companiile trebuie sa fie pregatite sa gestioneze riscurile de neincasare. Aceasta este tema seminarului, organizat in data de 18 februarie 2016, de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu CMC GRUP Broker de Asigurare SRL din Cluj-Napoca.

Va fi prezentat modul in care functioneaza mecanismul de asigurare, care sunt partile si implicatiile procesului asupra lor, precum si avantajele conferite companiilor la incheierea unei polite de credit comercial. Punctul central al prezentarii il constituie firmele interesate si nu compania asiguratoare. Participarea este gratuita.

Seminarul cu tema "Gestiunea riscului de neincasare", vine in intampinarea nevoilor de informare ale agentilor economici in vederea pregatirii lor, pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la oportunitatile de afaceri. 

Modul de desfasurare va fi unul interactiv, dinamic, in care expertii vor raspunde tuturor intrebarilor legate de mecanismul de functionare al asigurarii.

Participantii vor avea prilejul de a intelege: maniera in care functioneaza polita de asigurare de creante, modul in care se face evaluarea corecta a expunerii creantelor pe care o firma le are la clienti si aspectele pe care nu le poate rezolva o polita de asigurare de creante. Mentionam ca sunt deja companii din judetul nostru care utilizeaza acest instrument.

Seminarul va avea loc in data de 18 februarie 2016, intre orele 8,30 - 15,00, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, din Bistrita, str. P. Ispirescu, nr. 15A. Termen limita: luni, 15 februarie 2016.

 

Detalii si inscriere: Mihaela Cotoi - Consilier Compartimentul Relatii de Afaceri, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, tel. 0733-900194, e-mail: office@cciabn.ro, fax: 0263-210038.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2401 vizualizări11 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0