Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 6324 vizitatori azi
Alatura-te echipei Oriflame !

Oriflame este o companie internationala, fondata in 1967 in Suedia care se ocupa cu vanzarea de produse cosmetice si Wellness la o calitate superioara si la un pret avantajos.  Oriflame se bucura in fiecare an de o cifra de afaceri de peste 1,5 miliarde de Euro, peste 3 milioane de consultanti, 7500 de angajati din peste 60 de tari, un portofoliu cu peste 1000 de produse inovatoare si cataloage traduse in peste 40 de limbi.

Oriflame ofera in fiecare zi oportunitatea oamenilor de orice varsta sa devina fie consumatori directi, prin care beneficiaza de un card de reduceri de la 23 si pana la 40 % la produsele din catalog, consultanti, manageri, sau directori care isi pot tripla veniturile intr-un an, cu multa munca, pasiune si dedicare, doar cu ajutorul Orifllame!

 Te-ai gandit vreodata sa incepi o afacere noua dar nu ai avut parte de sprijin? Oriflame iti ofera un plan de afaceri, piata, produsele necesare cat si oameni capabili care te pot indruma neincetat si te pot ajuta sa cresti si sa iti formezi o echipa pe care mai apoi sa o coordonezi dupa cum crezi de cuviinta. Poti evolua de la un nivel de 3%  unde beneficiezi doar de reduceri pe factura si de programul de bun venit si poti ajunge la nivelul de manager senior, de 21% , unde venitul mediu anual ajunge la 6.800 de dolari, si asta nu e tot.. in Oriflame poti ajunge oriunde iti doresti, atata vreme cat iti urmaresti neincetat obiectivele si crezi in visurile tale, cu Oriflame ele devin realitate!

 Daca vrei sa aflii mai multe detalii, sa te distrezi, sa incepi o afacere, sa calatoresti in toata lumea, sa cunosti oameni noi, sa achizitionezi lunar zeci de produse de o calitate superioara, cu o eficienta dovedita clinic, sa fii propriul tau sef si sa-ti organizezi timpul intr-o maniera proprie - Oriflame e solutia. Alatura-te astazi echipei noastre!

Mentionam ca prioritate au doritorii din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud. 

 

 

Persoana de contact - Cristiana C.

Telefon: 0740631820 , e-mail:  justcriss96@yahoo.com

Foto: http://ro.oriflame.com/

1 comentariu11081 vizualizări28 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0