Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 7370 vizitatori azi
Filadelfia International Logistics face o investitie de peste 1 milion de euro.

Bistrita, 7 martie 2016: Filadelfia International Logistics anunta noi investitii, mai exact 1.1 milioane de euro pentru demararea unei noi strategii de dezvoltare. Astfel, s-au achizitionat 10 capete tractor Volvo si 10 semiremorci mega Schmitz, care se alatura celor 50 de unitati de capete de tractor, si 50 de semiremorci.

 "Aceasta investitie in extinderea flotei vine ca un prin pas in atingerea obiectivului de dezvoltare al companiei pentru urmatorii 5 ani, 2016-2020, cand ne dorim sa ajungem la o flota de 100 camioane, cap tractor si semiremorci.", a declarat Ioan Sighiartau, Director General Filadelfia International Logistics.

 

  • Investitia de 1.1 milioane de euro reprezinta extinderea flotei auto.Filadelfia International Logistics a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de 7,5 milioane de euro, iar pentru anul 2016 estimeaza o cifra de afaceri de 9.5 milioane de euro. In viitorul apropiat, se vor face noi investitii, destinate extinderii retelei de depozitare prin deschiderea a doua noi depozite, in Italia (Milano) si in Franta.

"Optarea pentru Volvo s-a facut datorita faptului ca echipa Volvo este mereu orientata catre client, rezolva repede eventuale probleme si prezinta cel mai bun raport calitate-pret, avand cele mai mici costuri de exploatare pentru acest tip de transport.", este de parere Ioan Sighiartau.

 In 2015 Filadelfia International Logistics a inregistrat o cifra de afaceri de 7,5 milioane de euro, cu un profit de 5% din CA, de aprox. 375.000 de euro. Pentru anul 2016 se asteapta la o cifra de afaceri de 9,5 milioane de euro.

 In momentul de fata, echipa Filadelfia International Logistics este formata din 80 de angajati pentru divizia de transport marfa si casa de expeditii.

 De asemenea, Filadelfia International Logistics va demara, in viitorul apropiat, noi investitii destinate extinderii retelei de depozitare prin deschiderea a doua noi depozite, in Italia (Milano) si in Franta, dezvoltand astfel activ transportul marfurilor de grupaj.

 "Am pus bazele transportului de autoturisme cu trailere specializate, activ pe care dorim sa o dezvoltam continuu. Vom investi in achizitionarea de trailere si am alocat un buget de 200.000 de euro.?", anunta Ioan Eugen Sighiartau.

   Cursele cel mai des efectuate de catre firma internationala de transport Filadelfia International Logistics sunt in Europa de Vest: Franta, Germania, Italia, Spania, Ungaria, si Polonia, iar pentru viitor se doresc alte noi investitii. Flota acuala a parcurs 6 milioane de km (in 2015), urmand ca in 2016 sa parcurga aproximativ 7,5 milioane de km.

 

 

Despre Filadelfia Group

 Filadelfia Group este o companie cu capital 100% romanesc, ce are in componenta sa cinci companii: Tabita Tour, Filadelfia Turism, Filadelfia Construct, DirectAsig si Filadelfia International Logistics. Filadelfia Group are in prezent peste 500 de angajati, iar in 2015 a realizat o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro.

 

 

 

 

Contact: Adrian Gog, PR Reprezentative

adrian.gog@prandmore.ro

0757 355 675

0 comentarii3360 vizualizări07 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0