Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 7464 vizitatori azi
Finantari nerambursabile pentru infiintarea si dezvoltarea IMM-urilor.

Raportul de tara al Romaniei pentru 2015 arata ca nivelurile scazute ale investitiilor si inovarii influenteaza negativ competitivitatea economica. In vederea stimularea infiintarii si dezvoltarii IMM-urilor, Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, prin structura guvernamentala din domeniul sprijinirii infiintarii si dezvoltarii IMM si Oficiile Teritoriale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie va derula, in acest an, sase programe cu finantare nerambursabila de la bugetul de stat.

Patru dintre acestea vor fi prezentate in detaliu in cadrul seminarului interactiv "Finantari nerambursabile pentru IMM", organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul Europe Direct Bistrita, in parteneriat cu Institutia Prefectului si Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Cluj.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 aprilie 2016, ora 12,00 la sediul Camerei de Comert. Actiunea se adreseaza reprezentantilor societatilor comerciale care doresc sa se informeze cu privire la modul de aplicare si implementare al acestor programe si  persoanelor care intentioneaza sa infiinteze microintreprinderi. De asemenea, vor fi prezentate modificarile aduse procedurilor fata de anii anteriori, noutati legislative si alte informatii relevante pentru intreprinzatorii locali.

Avand in vedere ca numarul de locuri este limitat, inscrierea se va face pe principiul "Primul venit, primul servit".

Detalii si inscrieri: Elena-Maria Barbos - Sef Compartiment Promovare si Programe, Manager executiv Centrul Europe Direct Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-230640, 230400, e-mail: europedirect@cciabn.ro.

 In cursul anului 2016 vor fi lansate cinci Programe Nationale cu finantare de la Bugetul de Stat, destinate infiintarii si dezvoltarii IMM-urilor. Aceste programe de finantare vor face subiectul seminarului gratuit "Finantari nerambursabile pentru IMM" care va avea loc miercuri, 20 aprilie 2016, ora 12,00, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in vederea familiarizarii societatilor potential beneficiare si a persoanelor care intentioneaza sa infiinteze o afacere.

0 comentarii2429 vizualizări15 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0