Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 6296 vizitatori azi
Levente Ianosi a oferit un spectacol inedit la lansarea Inspir Sport.

Peste 100 de oameni au participat, ieri, 19 aprilie, la deschiderea Inspir Sport, un spatiu care ofera o alternativa mijloacelor de transport traditionale. Sustinand miscarea si traiul sanatos, Inspir Sport propune si o metoda distractiva de a petrece timpul liber, alaturi de familie sau prieteni, printr-o gama larga de biciclete, piese si service pentru acestea, intr-un nou spatiu deschis pe Bd-ul Decebal nr. 46.

 Participantii la eveniment au avut ocazia de a-l vedea in actiune pe Levente Ianosi, unul dintre cei mai buni bikeri din Romania, fost participant la "Romanii au talent". Bistriteanul a oferit celor prezenti un frumos spectacol de acrobatii pe bicicleta.

 Un altfel de spectacol a fost oferit chiar de angajatii Comautosport care au venit la deschidere pe biciclete si au pornit simultan, din mai multe parti ale orasului, spre parcarea noului sediu Inspir Sport, pentru a-si arata sustinerea fata de un mod inedit de a face miscare si pentru a le prezenta bistritenilor alternative la mijloacele traditionale de transport.

 "Le multumesc colegilor mei pentru sustinerea oferita. Puterea exemplului este mai importanta decat orice altceva, uneori, iar ei au aratat ca bicicleta poate fi un mijloc de transport potrivit mai ales dupa orele de munca, atunci cand cateva minute de plimbare in aer liber pot face minuni contra oboselii acumulate de-a lungul unei zile pline", spune Cristina Toadere, Director General Comautosport.

 Alaturi de Cristina Toadere, reprezentanti ai institutiilor din Bistrita au vorbit despre importanta miscarii si necesitatea pistelor de biciclete (pe care participantii la trafic sa se simta in siguranta): Ovidiu Teodor Cretu (primar al orasului Bistrita), Stelian Dolha (deputat), Terente Ciui (subprefect) si Lucian Contras (vicepresedinte ASPIC) 

 Grupul Comautosport este recunoscut in judetul Bistrita Nasaud pentru afacerile desfasurate in domenii precum servicii financiare, distributie si service auto. Reteaua de distributie si service auto Comautosport numara 6 reprezentante mono-brand si multi-brand, asigurand accesibilitate si servicii de calitate in judet. Grupul isi mareste numarul domeniilor de activitate introducand doua noi magazine dedicate sportului si transportului alternativ, incepand cu luna aprilie 2016.


0 comentarii3899 vizualizări20 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0