Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 7120 vizitatori azi
ARTE - Augmented Reality for Technical Entrepreneurs.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud implementeaza, incepand cu anul 2014, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti, Romania; Universitatea din Akureyri, Islanda; Macdac Engineering Consultancy Bureau (MECB) Ltd, Malta; Information Technologies Institute, Lituania proiectul:  "ARTE - Augmented Reality for  Technical Entrepreneurs",  finantat din Mecanismul Financiar SEE. Proiectul contribuie la crearea unui cadru inovativ de instruire in domeniul competentelor antreprenoriale si/sau tehnice prin folosirea si exploatarea tehnologiilor media: realitatea augmentata.

            Utilizarea tehnologiilor de realitate augmentata imbogateste si creste atractivitatea procesului de formare aducandu-l mai aproape de student/elev, prin urmare devine din ce in ce mai utilizata in medii legate de educatie si formare.

            Experimentarea modului in care tehnologiile de realitate augmentata pot fi utilizate in procesele de educatie/formare/invatare va avea loc  joi 12 mai 2016 incepand cu ora 13,00 la Hotel Cora din Bistrita. Seminarul este organizat in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucuresti.

            Avand in vedere noutatea si inovarea ce caracterizeaza acest demers, precum si utilitatea experimenelor, va adresam invitatia de a participa la acest seminar . Inscrierea participantilor se va realiza in limita a 30 de locuri pe principiul primul venit - primul servit.

Pentru stabilirea  detaliilor logistice prevazute in cadrul acestui eveniment, va rugam sa ne comunicati pana cel tarziu in data de 09 mai 2016 disponibilitatea dumneavoastra de participare. 

Contact: Muresan Monica -Secretar General, Responsabil Proiect , Str. P. Ispirescu, nr. 15A,tel./fax:0263-210038,

e-mail:muresan@cciabn.ro, marketing@cciabn.ro.

 

 Cu stima, Vasile Bar

       Presedinte.

0 comentarii3115 vizualizări05 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0