Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1316 vizitatori azi
Stewo Nasaud este gazda celor mai importanti beneficiari din industria de plastic injectat din Europa.

Timp de 3 zile la Nasaud si in locatii din judetul Maramures se desfasoara una dintre cele mai importante reuniuni ale producatorilor, partenerilor si beneficiarilor din industria de mase plastice injectate. Directorul general Stewo - Michael Stelzer ne-a declarat in exclusivitate ca in aceste zile la Nasaud si in mai multe locatii turistice din Maramures vin cei mai importanti reprezentati ai industriei auto germane, de electronice sau produse alimentare din mai multe tari occidentale care sunt partenri sau beneficiari ai pieselor si produselor din plastic injectat realizate la Nasaud.

           Printre partenerii de renume mondial ai Stewo Plastic Nasaud se afla Audi, DeLonghi, Staedtler, Siemens, Demag, Engel, Wittmann, Sumitomo, Preh, Webasto, Albis, Digicolor dar si alti clienti din tara si Europa.

De la deschiderea fabricii in 2003 si pana in prezent, Stewo Plastic a produs componente din plastic pentru industria auto, dar si componente pentru aparatura electro-casnica si electronica, precum si diverse branduri de jucarii si produse alimentare, medicina, etc din Europa.

In aceste conditii intalnirea de la Nasaud si locatiile din Maramures se constituie ca o intalnire intre prieteni, in special din industria maselor plastice injectate dar si a ramurilor conexe care folosesc tehnologii inovatoare, computerizate sau robotizate.

          Michael Stelzer a precizat ca in cadrul dezbaterilor din aceste zile se va discuta despre noile tehnologii din Industria 4.0 in realizarea uneltelor, adica noua revolutie tehnologica a Secolului 21 ce vine dupa revolutia industriala, revolutia electricitatii si-a computerelor. Industria 4.0 in producerea de obiecte injectate si masinile electrice de injectie va fi o noua tema in cadrul seminarului despre tehnologii avansate. Stelzer mai spune ca la Nasaud si in Maramures, specialistii occidentali parteneri ai Stewo Plastic vor aduce in fata auditoriului teme referitoare la performantele din domeniul maselor plastice, a sistemelor de materiale compozite cu calitati speciale sau uscarea descentralizata si centrala. O ultima tema prezentata in fata specialistilor din domeniul maselor plastice injectate va fi si cea referitoare la tendintele si informatiile din piata muncii din Romania.

Dupa comunicarile stiintifice si tehnologice, invitatii din tara si strainatate vor vizita o serie de obiective culturale si turistice din Maramures si Bistrita-Nasaud si vor servi preparate traditionale intr-o gospodarie taraneasca de pe Valea Izei.  

Inainte de plecare de la fabrica Stewo Plastic din Nasaud, o parte dintre cei 40 invitati au vizitat sectiile de  aprovizionare, injectare a maselor plastice, depozite, controlul calitatii, inscriptionare etc. care sunt realizate la standarde internationale, cu masini, utilaje si roboti de ultima performanta.          Cu toate ca fabrica Stewo Plastic Nasaud este una dintre cele mai automatizate si robotizate din domeniul injectiei de mase plastice, aici lucreaza aproape 100 de salariati, cu conditii de munca la nivel european, curatenie impecabila, salarizare motivanta si diverse avantaje materiale pentru salariatii performanti si statornici.

Toate aceste realitati de la Stewo Plastic au fost rasplatite cu numeroase premii si locul 1 la Topul Firmelor din BN dar si numeroase distinctii oferite pe plan national pentru firmelor din Top 10 ai industriei de mase plastice.

La finalul declaratilor pentru Bistritanews.ro - Michael Stelzer explica reteta succesului si performantele actuale cu o singura replica: "Suntem in Romania, cu romanii, producem in Romania, pentru Romania si Europa".

 

Foto-reportaj  de  Marius Chiuzan

.    

0 comentarii4158 vizualizări12 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0