Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1766 vizitatori azi
Stewo Maramures Conference 2016 - reuniunea celor mai importanti parteneri din industria de plastic injectat.

Firma Stewo Plastic Nasaud a organizat timp de 3 zile la pensiunea Seki din Salistea - Maramures, o conferinta internationala la care au fost invitati sa participe 40 de reprezentati ai industriei de mase plastice turnate sau injectate din Romania si Europa Vestica. Au fost prezenti la Nasaud si in Maramures reprezentanti ai unor firme ce produc componente din plastic injectat, producatori de masini si utilaje din acest domeniu dar si firme beneficiare ale acestor tipuri de materiale injectate.

Gazda evenimentului de la Salistea a fost directorul general Stewo Plastic - Michael Stelzer alaturi de Daniela Leonte - directorul executiv al prestigioasei firme din Nasaud. La dezbateri au participat invitati de renume si directori ai unor firme cliente sau partenere Stewo cum sunt: Audi, DeLonghi, Staedtler, Siemens, Demag, Webasto, Preh, Engel, Wittmann, Sumitomo, Albis, Digicolor dar si alti clienti din tara si Europa.

Stewo Maramures Conference 2016 a fost deschisa de catre Michael Stelzer care a prezentat ultimele inovatii tehnologice din domeniu, grupate in expunerea cu titlul "Industria 4.0 in realizarea uneltelor" - adica noua revolutie tehnologica a Secolului 21.

La randul sau, directorul de la Wittman  Battenfeld -Bogdan Nestor a prezentat noutatile din - "Industria 4.0 in producerea de obiecte injectate"  iar  directorul Peter Gladigau de la  Sumitomo - Demag a  expus noua gama de masini electrice de injectie.

Specialistii si partenerii Stewo Plastic printre care si Marcian Cretulescu de la firma Albis au prezentat  ultimele performante din domeniul maselor plastice iar Hans Jurgen Hain de la Digicolor a pus in evidenta  modalitatiile de uscare optima  a materialelor din plastic, inante de injectare.

O tema forte apreciata de auditoriu a fost si cea referitoare la tendintele si informatiile din "Piata muncii in Romania"  expunerea competenta fiind realizata de catre Maria Pop - director in cadrul Camerei de Comert si Industrie BN.

Stewo Maramures Conference 2016 s-a incheiat cu o vizita la obiectivele turistice din Maramures, oaspetii din tara si strainatata fiind dusi la Manastirea Barsana, Muzeul Satului din Sighet si la Cimitirul Vesel de la Sapanta.

Evenimentul a fost foarte apreciat de catre participanti, care au dat asigurari reprezentantilor Stewo - Michael Stelzer si Daniela Leonte ca vor onora cu prezenta si urmatoarele editii deoarece au fost foarte bine primiti de catre gazdele din Nasaud si Salistea iar temele prezentate in conferinta au fost de un real folos in activitatea pe care o desfasoara.

 

Foto-reportaj de Marius Chiuzan. 

0 comentarii4431 vizualizări16 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0