Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 6754 vizitatori azi
Actiune de voluntariat desfasurata de reprezentanti ai grupului EON Romania la Liceul Tehnologic Agricol Bistrita.

Vineri 27.05.2016, 35 de reprezentanti ai grupului EON Romania  au fost prezenti la Liceul Tehnologic Agricol Bistrita pentru actiuni specifice de voluntariat . Astfel au fost vopsite bancile din parcul liceului,au cosit iarba de pe spatiul verde ,au plantat muscate, totul pentru infrumusetarea   parcului scolii noastre.

"Ne implicam in comunitatile in care suntem prezenti si de aceea am dorit sa oferim o mana de ajutor si la Liceul Tehnologic  Agricol Bistrita .Lucrurile importante se construiesc cu pasi marunti dar siguri si de aceea suntem convinsi ca activitatile desfasurate astazi va vor ajuta sa consolidati ceea ce ati inceput aici,"au declarat reprezentantii EON - Romania .

Voluntariatul este o calitate si se realizeaza cu oamenii care nu asteapta nimic in schimbul ajutorarii.Voluntariatul este mana in mana cu solidaritatea si bunatatea ,a face bine in jurul tau este un dar si nu oricine poate sa daruiasca cuiva ceva , fara sa astepte o rasplata  in schimb . Voluntariatul este o virtute intalnita la oamenii cu simt civic si daruire ,asa cum au demonstrart  astazi ca sunt,  voluntarii EON Romania .

Directorul Liceului Tehnologic Agricol Bistrita , prof.Mariana Vlad   impreuna cu colectivul de cadre didactice,   multumesc  voluntarilor EON Romania pentru actiunea de azi.

0 comentarii2800 vizualizări28 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0