Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 7336 vizitatori azi
E.ON aduce in Romania prestigioasa competitie internationala Energy Globe Award.

Concursul are la baza depunerea de proiecte si este deschis pentru orice persoana fizica sau juridica din Romania; Pentru a intra in concurs, detinatorii de proiecte sau idei din domeniul eficientei energetice si al protejarii mediului trebuie sa se inscrie pe pagina oficiala a competitiei; Prin aceasta premiera, Romania se alatura celor peste 170 de tari din lume unde este organizata anual Energy Globe Award;

Energy Globe Award (EGA), cea mai importanta competitie la nivel international din domeniul eficientei energetice si protejarii mediului inconjurator, cu o traditie de aproape doua decenii, este organizata in Romania, in premiera incepand cu acest an, de catre compania E.ON.

E.ON Energy Globe Award (EEGA) isi propune sa selecteze si sa premieze cele mai bune proiecte de eficienta energetica si sa arate, astfel, nu numai publicului din Romania, dar si lumii intregi, ca pentru o serie de provocari majore ale momentului exista solutii inteligente care pot deveni modele de urmat.

Concursul, care are la baza depunerea de proiecte, este deschis pentru orice persoana fizica sau juridica din Romania, precum comune, municipalitati, scoli, societati comerciale, institutii stiintifice si de cercetare, organizatii de stat, organizatii neguvernamentale sau universitati.

Oricine are un proiect, o solutie sau o idee interesanta din domeniul eficientei energetice si al utilizarii inteligente a resurselor de energie are sansa de a le face cunoscute si de a primi, astfel, apreciere si sustinere nu numai din Romania, ci si din lumea intreaga. Pentru a intra in competitie, proiectele sau initiativele trebuie sa fie inscrise pe www.energyglobe.ro.

Proiectele castigatoare vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate si se vor bucura de un larg interes din partea mass-media si a opiniei publice. Selectarea si evaluarea acestora se va realiza de catre un juriu independent format din specialisti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc in cadrul unei Gale organizate in luna octombrie la Bucuresti. Marele castigator se va califica la etapa internationala a Energy Globe Award.

Energy Globe Award (www.energyglobe.info) a fost creat in 1999 de pionierul in domeniul energiei, austriacul Wolfgang Neumann, iar in acest moment este cel mai important premiu din lume pentru solutii de economisire a energiei si protectia mediului, putand fi considerat un Oscar pentru ecologie.

Prin implicarea sa in organizarea acestei competitii, E.ON Romania se alatura eforturilor globale de protejare a mediului inconjurator si de conservare a resurselor naturale. Romania intra, astfel, in familia celor peste 170 de tari din intreaga lume unde este premiata, prin intermediul Energy Globe Award, excelenta in domeniul eficientei energetice, protejarii mediului si promovarii resurselor regenerabile.

 

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania.

0 comentarii3129 vizualizări01 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0