Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 6694 vizitatori azi
Termenul pentru inscrierea in competitia E.ON Energy Globe Award a fost prelungit pana la 15 iulie.

Extinderea termenului va permite cat mai multor detinatori de proiecte sa se inscrie in concurs;Toti cei care au initiative in diverse faze de realizare sau idei din domeniul eficientei energetice si al protejarii mediului sunt invitati sa le inregistreze pe www.energyglobe.ro;Castigatorii celor cinci categorii din concurs vor primi premii importante acordate de partenerii competitiei;

Termenul limita pentru inscrierea proiectelor si a ideilor din domeniul eficientei energetice si al protejarii mediului in cadrul competitiei E.ON Energy Globe Award a fost prelungit de la 30 iunie pana la 15 iulie, pentru a da posibilitatea cat mai multor titulari de astfel de initiative sa le inregistreze in concurs.

 

Competitia este deschisa pentru orice persoana fizica sau juridica din Romania, precum comune, municipalitati, societati comerciale, institutii stiintifice si de cercetare, organizatii de stat, organizatii neguvernamentale, scoli sau universitati.

 

Pentru a intra in competitie, proiectele sau initiativele trebuie sa fie inscrise pe www.energyglobe.ro. Acestea vor fi grupate pe cinci categorii: Companii, Municipalitati, Do it yourself, Tineret si Idei. Daca in primele patru categorii sunt eligibile proiectele aflate in diverse faze de realizare, in cea de-a cincea categorie vor fi incluse doar acele initiative sau idei inca neimplementate. Eventualul castigator al acestei din urma categorii ar putea obtine, din partea E.ON sau a unor parteneri ai competitiei, sustinere pentru a-si pune ideea in practica.

 

Proiectele castigatoare la fiecare categorie in parte vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate si se vor bucura de un larg interes din partea opiniei publice. Selectarea si evaluarea acestora se va realiza de catre un juriu independent format din specialisti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc in cadrul unei Gale organizate in luna octombrie la Bucuresti. Marele castigator se va califica la etapa internationala a Energy Globe Award.

 

Despre Energy Globe Award

Energy Globe Award (EGA), cea mai importanta competitie la nivel international din domeniul eficientei energetice si protejarii mediului inconjurator, cu o traditie de aproape doua decenii, este organizata in Romania, in premiera, de catre compania E.ON. Din 2016, Romania intra in familia celor peste 170 de tari din intreaga lume unde este premiata, prin intermediul Energy Globe Award, excelenta in domeniul eficientei energetice, protejarii mediului si promovarii resurselor regenerabile.

Energy Globe Award (www.energyglobe.info) a fost creat in 1999 de pionierul in domeniul energiei, austriacul Wolfgang Neumann, iar in acest moment este cel mai important premiu din lume pentru solutii de economisire a energiei si protectia mediului, putand fi considerat un Oscar pentru ecologie.

 

Despre E.ON Romania

E.ON a intrat in Romania in anul 2005, cand a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON opereaza, in prezent, o retea de distributie a gazelor naturale in lungime de peste 21.400 km, respectiv o retea de distributie a energiei electrice de peste 81.000 de kilometri si desfasoara activitati in 20 de judete situate in jumatatea de Nord a tarii, avand circa 3,1 milioane de clienti. In ultimii zece ani, E.ON a investit in Romania peste 1,3 miliarde de euro.

 

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania.

0 comentarii3521 vizualizări30 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0