Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 13 August 2020 - 16054 vizitatori azi
Spre afaceri competitive prin intermediul Proiectului @theEUAGORA.

Intentionati sa initiati sau sa conduceti o afacere existenta, intr-o maniera competitiva? Puteti face pasi importanti in aceasta directie, utilizand platforma dezvoltata in cadrul proiectului @theEUAGORA:  http://eu-agora.net.

Veti gasi informatii relevante, prezentate intr-un mod facil si prietenos, disponibile on-line si adaptate dispozitivelor mobile de ultima generatie, in domenii precum: dezvoltarea IMM-urilor, gestionarea afacerilor de familie, dezvoltarea planului de afaceri, marketing si social media marketing, managementul inovarii, globalizarea afacerilor, poprietatea intelectuala, instrumente de management, sfaturi si trucuri despre cum sa devii competitiv.     

Proiectul @theEUAGORA, implementat la nivel national de catre Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in calitate de partener, a fost finantat prin Programul ERASMUS+, KA2 - Cooperare pentru Inovare si Schimb de Bune Practici, Parteneriate strategice pentru tineret. 

Afacerile de familie reprezinta coloana vertebrala a economiei Europei, numeroase companii importante avandu-si inceputurile in acest tip de activitate economica. In acelasi timp, studiile efectuate la nivelul Uniunii Europene arata ca in jur de 70% dintre afacerile de familie nu supravietuiesc mai mult de o generatie. Pentru a asigura continuitatea afacerilor, a doua generatie de antreprenori are nevoie, de cele mai multe ori, de instruire suplimentara.

Pornind de la aceasta idee, organizatii din cinci tari europene au dezvoltat o platforma electronica de instruire ce ofera persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani, posibilitatea de a dezvolta afaceri intr-o maniera competitiva. Tinerii, in mod special, dar fara a limita, cei care doresc sa preia de la generatia anterioara afacerea de familie in domeniul comertului cu amanuntul sau cei care doresc cu adevarat sa initieze o noua afacere, au oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile cheie si transversale (antreprenoriale, digitale, de comunicare si sociale), de a-si imbunatati cunostintele in domeniul managementului afacerii si de a deveni lideri moderni si stabili.

Materialele de instruire utilizeaza Resurse Educationale Deschise (Open Educational Resources), se bazeaza pe tehnologia informatiei si comunicarii, pe modelele retelelor sociale si abordarile jocurilor electronice interactive.

De asemenea, organizatiile din domeniul educatiei si formarii pot sa utilizeze, in mod gratuit, aceste materiale de instruire inovative.

 

Pentru mai multe detalii contactati Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-230640, 210038, e-mail: marketing@cciabn.ro, Persoana de contact: Elena-Maria Barbos - Manager Proiect, telefon 0733-900203.

 

Proiectul @theEUAGORA a fost implementat in perioada 1 februarie 2015 - 31 ianuarie 2017 de catre un consortiu format din: Uppdragshuset AB, Stockholm, Suedia - companie de consultanta pentru afaceri - solicitant; POINT LLC, Ankara, Turcia - organizatie care activeaza in domeniul ingineriei, managementului de proiect si formarii; I.KORMA GPs, Nea Kifissia, Grecia - companie de consultanta pentru afaceri si formare profesioanala; ZARIF, Nistra, Slovacia - Asociatia femeilor active si talentate care tintesc spre cariere de succes, dezvoltarea carierei, formare profesionala; Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, Romania; Universitatea Izmir, Turcia.

 


 

0 comentarii4193 vizualizări31 ianuarie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0