Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 13 August 2020 - 17206 vizitatori azi
Targului de nunti "Wedding Land".

A saptea editie a Targului de nunti "Wedding Land" are loc in acest an din 17 pana in 19 Februarie la Pensiunea Terra din Bistrita. A saptea editie a Targului de nunti, Wedding Land" are loc in acest an, in weekend-ul 17-19 Februarie la Pensiunea Terra din Bistrita, loc unde organizatorii targului Salonul Geea Sposa au adunat cei mai buni profesionisti din domeniu pentru viitori miri bistriteni. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a trei zile, iar programul acestuia este: in data de 17 februarie, intre ora 12:00-19:00, in data de 18 februarie intre 10:00 si 19:00, in data de 19 februarie intre 11:00 si 18:00.

Wedding Land este un targ de traditie pentru judetul Bistrita, aflat la a saptea editie, ce  aduna la un loc cele mai importante firme din domeniul nuntilor cu scopul de a usura munca viitorilor miri. Ca in fiecare an, acestia pot participa la Wedding Land gratuit, si vor avea posibilitatea de a beneficia de numeroase oferte si promotii la toate firmele prezente. In cadrul  targului participantii vor gasi o gama foarte variata de servicii, incepand de la invitatii pentru nunta la rochii de mirese sau servicii foto/video si decoratiuni.

Firmele expozante din cadrul targului sunt: Salon Geea Sposa Cluj Napoca, Cofetaria Cristina,.By Laura, Bijuteria Quartz, Pasha Men"s Wear, Venliana Foto-Video, TBZ  Cards Distribution, Indigo Cards, Pirotechnic, Gelateria Amelia, White Boutique, Marturii de nunta si botez Mures X&G, Colors Cocktail Events, Floraria Casa cu Flori, Bijuteria Zahav Jewely, Salon Elegance, si Monsier Bartender.

Geea Sposa din Cluj Napoca produce si comercializeaza rochii de mireasa elegante, rafinate si variate, lucrate manual. Imbinam modernul cu clasicul si eleganta cu stilul. Realizam modele unicat la comanda in atelierul de creatie, unde va asteapta o echipa inzestrata cu talent si maiestrie care isi asuma responsabilitatea sa va fie alaturi si sa satisfaca cele mai exigente gusturi in realizarea rochiei mult visate. GEEA Sposa a fost infiintata in anul 2000.

 

Contact:

Loredana Suciu

Organizator Wedding Land

0 comentarii3899 vizualizări13 februarie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0