Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 24 Octombrie 2020 - 5392 vizitatori azi
Echipa Universitatii Tehnice din Cluj Napoca -in marea finala a competitiei Energy Challenge 2017.

9 echipe de studenti din Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Ploiesti, Targu Mures si Timisoara sunt finalistele Energy Challenge 2017; Echipele calificate  vor beneficia  de o saptamana de training - Energy Challenge Academy; Marea finala va avea loc in luna aprilie, la Targu Mures, premiile pentru aceasta editie fiind in valoare totala de peste 4000 de euro; Prima etapa a Energy Challenge - editia 2017 - a adunat idei si solutii tehnice inedite din partea a 17 echipe din 6 centre universitare din tara: Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Ploiesti, Targu Mures si Timisoara.

 Lucrarile propuse au fost analizate de un juriu format din specialisti E.ON, in etapa urmatoare calificandu-se 9 echipe dintre cele inscrise in competitie.

 Echipele finaliste vor participa in perioada 27 februarie-3 martie, la Targu Mures, la un training specializat - Energy Challenge Academy, ocazie cu care vor afla mai multe informatii despre piata de energie si Grupul E.ON in Romania. Totodata, echipele vor avea posibilitatea de a dezvolta ideea cu care s-au inscris in concurs sau de a primi sfaturi de la specialistii in domenii tehnice si resurse umane.

 Marea finala va avea loc in luna aprilie, la Targu Mures, si va desemna cele mai bune 3 proiecte ale editiei Energy Challenge 2017, respectiv, castigatorii premiilor puse in joc.

 

Nota:

 Energy Challenge este o competitie dedicata studentilor dornici sa contureze noi modele de afaceri pentru lumea dinamica si in continua schimbare a energiei. Editia 2017 este dedicata tuturor studentilor la zi la facultatile din Romania, nivelul licenta si master.

 Energy Challenge a debutat in 2015 pe plan local, la Cluj Napoca, iar in 2016 s-a extins si la Iasi, antrenand zeci de studenti.

 In 2015 proiectul castigator a fost PCM - Phone controlled meter (integrarea unui Modem GSM/GPRS pentru a efectua controlul de la distanta prin intermediul retelei de telefonie mobila) iar membrii echipei Team der Zukunft au primit cate o tableta iPad.

 In 2016 membrii echipei castigatoare, Future Energy, au beneficiat de o vizita de lucru la sediile E.ON din Malmo-Suedia si Danemarca-Copenhaga unde au vizitat parcuri eoliene si puncte de lucru cu infrastructura de E- mobility. Totodata, tinerii au testat masinile Tesla in Danemarca intrucat  proiectul castigator Car to grid a avut ca tema conectarea la retea a masinilor electrice.

 Pentru mai multe informatii accesati: http://energychallenge.eon-romania.ro/

 

 

Departament Comunicare Corporatista E.ON Romania

 Despre E.ON Romania

 E.ON a intrat in Romania in anul 2005, cand a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON opereaza, in prezent, o retea de distributie a gazelor naturale in lungime de peste 21.400 km, respectiv o retea de distributie a energiei electrice de peste 81.000 de kilometri si desfasoara activitati  de furnizare in 20 de judete situate in jumatatea de Nord a tarii, avand circa 3,1 milioane de clienti. In ultimii zece ani, E.ON a investit in Romania peste 1,3 miliarde de euro.

 

0 comentarii4242 vizualizări13 februarie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0