Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
10 zile pana la Targul de Turism Touristica.

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Acelasi principiu este valabil si pentru cei care isi planuiesc deja concediile si vin la Targul de Turism Touristica, in perioada 24-26 Februarie 2017, in incinta Vivo! Cluj-Napoca. Agentiile de turism anunta deja reduceri de pana la 50% pentru rezervarile early bird 2017 si cu avans minim. Daca va doriti o calatorie fara griji si linistita trebuie sa fiti foarte atenti cand va alegeti o agentie de turism. Trebuie sa fie de incredere!

Este indicat sa luati in seama recomandarile agentiilor care ofera consultanta completa si sugestii avizate.

Noutati si oferte de vacanta…pe bune!

Romanii au inceput sa guste tot mai mult sejururile. Grecia ramane in topul preferintelor, atat pentru transportul cu avionul cat si cu autocarul. Spre exemplu, pentru un sejur de 7 nopti la un hotel de trei stele in Halkidiki pretul incepe de la 202 euro/persoana.

Desi numarul turistilor care opteaza pentru Turcia a scazut in ultima perioada din cauza instabilitatii sociale ofertele agentiilor de turism pentru zonele turistice (Antalya si Kusadasi) sunt avantajoase. Pentru un sejur de 7 nopti intr-un hotel de cinci stele ultra all inclusive, cu avion direct Cluj-Antalya, pretul porneste de la 512 euro de persoana.

Daca esti in cautarea unui pachet special pentru luna de miere sau pur si simplu vrei sa te aventurezi intr-o destinatie exotica, agentiile de turism vin cu oferte variate in: Africa, Asia sau America de Sud. Concret, 7 nopti in Caraibe costa 1026 de euro/persoana, cu mic dejun inclus.

 

 

Vacante pe litoralul romanesc

Fie ca preferati sa ramaneti in tara sau zburati catre alte destinatii precum Spania, Croatia, Italia sau Muntenegru, la Targul de Turism Touristica aveti optiuni variate si preturi pentru toate buzunarele.

Litoralul Marii Negre este o varianta aleasa des de romani, iar in statiunile de la malul marii iti poti petrece un sejur cu preturi incepand de la 32 de lei/noapte la un hotel de 4 stele.

Targul poate fi vizitat gratuit intre orele 10:00 - 22:00, in perioada 24-26 Februarie 2017, in incinta Vivo! Cluj-Napoca, iar vizitatorii sunt asteptati cu tombole, gratuitati pentru copii si experiente high tech.

_______________________________

Persoana de contact: Carmen Ciocian

E-mail: carmen@liberoevents.ro

Tel.: 0747425160

 

 

0 comentarii2933 vizualizări17 februarie 2017




rss 2.0
rss 2.0