Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 09 Iulie 2020 - 18230 vizitatori azi
Drept la replica Kaufland Romania.

Ca urmare a articolului publicat pe www.bistritanews.ro, http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=2&article=19924, Kaufland Romania aduce urmatoarele precizari: Pentru a oferi o experienta cat mai placuta la cumparaturi, am demarat lucrari de modernizare in magazinul Kaufland situat pe strada Independentei, nr. 97-99, reamenajarile avand loc exclusiv pe parcursul noptii. In incinta magazinului, lucrarile au inceput in data de 17 ianuarie si depunem toate eforturile pentru a le finaliza cat mai curand. Ne dorim sa punem la dispozitia bistritenilor un spatiu modern si o organizare si mai buna intre produse. Va asiguram ca la scurt timp dupa finalizarea lucrarilor, clientii vor gasi mai rapid produsele preferate. In acest sens, echipa din magazin sta la dispozitia clientilor cu informatii referitoare la noul mod de aranjare a produselor si sprijin pentru a le identifica usor la raft.   

Intre timp au fost luate masuri astfel incat sa evitam asteptarea prelungita a clientilor la casele de marcat. In plus, in perioada imediat urmatoare, configurarea din spatele caselor va fi modificata, astfel incat clientii sa aiba acces mai rapid. In acelasi timp, in cazul in care timpul de asteptare la casele de marcat a fost mai mult de 5 minute si nu au fost toate casele deschise, incurajam clientii sa solicite garantia rapiditatii la case personalului de la Biroul de Informatii.

 Ramanem deschisi pentru clarificarea nelamuririlor, sesizarilor sau pentru a prelua sugestiile clientilor, avand convingerea ca increderea se poate cladi doar printr-o atitudine corecta pe termen lung. In acest sens, clientii pot apela gratuit numarul de telefon 0800.080.888 de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 - 18.00 sau pot accesa site-ul www.kaufland.ro.

 In scopul unei prezentari obiective a situatiei descrise in articolul dumneavoastra si a informarii corecte a consumatorilor, va solicitam actualizarea articolului publicat cu pozitia Kaufland pentru clarificarea celor prezentate in articolul mentionat mai sus.

 

 

0 comentarii4711 vizualizări17 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0