Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 13 August 2020 - 17164 vizitatori azi
E.ON Romania aduce muzica clasica in institutiile medicale si de asistenta sociala din patru orase din tara.

E.ON Romania a demarat in aceasta saptamana o serie de concerte de muzica clasica in institutii medicale si de asistenta sociala din patru localitati din tara. Initiativa face parte dintr-un amplu proiect care isi propune sa aduca operele clasicilor in locurile in care contactul cu acestea este o ocazie rara sau chiar inexistenta.

 Realizat in parteneriat cu Asociatia Resonnance Romania, programul de concerte urmareste sa faciliteze contactul copiilor si persoanelor varstnice cu muzica live din cateva institutii din judetele Timis, Cluj si Mures si astfel, sa le ofere o experienta de neuitat.

 Cele patru institutii: Caminul pentru Persoane Varstnice - Jimbolia, Asociatia Acoperamantul Maicii Domnului - Turda, Caminul de persoane varstnice - Targu Mures si Spitalul Municipal "Dr.Gheorghe Marinescu" - Tarnaveni, au fost selectate din randul beneficiarilor campaniei "Daruieste Lumina Craciunului", derulata de E.ON Energie Romania in luna decembrie 2016 si prin care au fost donati 200.000 kWh, energie si gaze, catre 16 institutii sociale si de invatamant din 11 judete.

 

Astfel, vineri, 24 februarie, Fundatia Resonnance Romania ofera seniorilor din Asociatia Acoperamantul Maicii Domnului - Turda un concert de muzica clasica, sustinut Lavinia Dragos, director Resonnance Romania si de cativa dintre talentatii elevi ai fundatiei.

 Programul muzical, care se va desfasura pe parcursul unei ore, va include interpretarea unor compozitii semnate de nume sonore ale patrimoniului cultural mondial: Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Frederic Chopin si George Enescu.

 Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu aproape 12 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 300.000.

 Compania va continua si in 2017 sa aiba o implicare reala si de amploare in viata comunitatilor din zonele in care este prezenta.

 

 

 

Despre Fundatia Resonnance Romania

Resonnance Romania, asociatie culturala si umanitara infiintata in mai 2013, este o filiala a Fundatiei Resonnance din Elvetia, a carei presedinta este Elizabeth Sombart. Misiunea Resonnance Romania este de a duce muzica in locuri in care ea nu ajunge si descoperirea, formarea, sustinerea si promovarea tinerilor pianisti supradotati, vulnerabili din punct de vedere social dar capabili sa devina mari solisti.

 

Despre E.ON Romania

Grupul E.ON este activ de 12 ani pe piata locala in domeniile furnizarii si distributiei de gaze naturale si energie electrica, deservind peste 3 milioane de clienti din 20 de judete situate in partea de nord a tarii. Din Grupul E.ON in Romania fac parte companiile E.ON Energie Romania, Delgaz Grid si E.ON Servicii Clienti.

 

 

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania.

 

0 comentarii4368 vizualizări23 februarie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0