Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 14 August 2020 - 6310 vizitatori azi
Numere de telefon pentru urgente gaz, disponibile non-stop.

Dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid este apelabil 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, la numerele de telefon 0800.800.928 si 0265.200.928. Pentru sesizarea urgentelor si disfunctionalitatilor in ceea ce priveste alimentarea cu gaze naturale, Delgaz Grid pune la dispozitia consumatorilor doua numere de telefon, disponibile non stop: 

0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) si

0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului pentru toate celelalte retele de telefonie 

 Dispeceratul asigura servicii specifice de preluare rapida a apelurilor si interventie pentru toti locuitorii din aria de competenta a companiei.

 Reamintim consumatorilor nostri principalele masuri de siguranta ce trebuie luate in cazul in care simt miros de gaz in interiorul imobilelor: 

 · sa stinga toate focurile; 

 · sa deschida imediat toate usile si ferestrele; 

 · sa nu manevreze aparate electronice; 

 · sa nu aprinda lumina; 

 · sa nu verifice cu flacara instalatiile cu gaze naturale;

 · sa paraseasca incaperea si sa sune imediat la dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon mentionate mai sus.

 

 Nota catre redactie:

Va adresam rugamintea ca in cazul in care publicatia dvs. are afisate alte numere de telefon pentru urgente gaz la rubrica telefoane utile, sa le inlocuiti cu numerele de telefon mentionate, acestea fiind singurele numere la care poate fi apelat dispeceratul de urgenta. Totodata, unde este cazul, va rugam sa inlocuiti E.ON Distributie Romania cu Delgaz Grid, acesta fiind incepand cu 1 ianuarie a.c. numele companiei de distributie din partea de nord a tarii.

 

Va multumim!

 Departament Comunicare Corporatista.

 

 

 

 

0 comentarii6300 vizualizări02 martie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0