Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 09 Iulie 2020 - 17798 vizitatori azi
Caravana NIVEA #LikeYourself vine in Bistrita-Nasaud!

In saptamana 6-10 martie 2017, caravana NIVEA #LikeYourself se opreste in scolile din Bistrita-Nasaud pentru a le vorbi elevelor despre importanta ingrijirii pielii in contextul stilului de viata actual.  Colegiul National "Liviu Rebreanu" din Bistrita si colegiul "George Cosbuc" din Nasaud se numara printre scolile care vor fi vizitate de consultantii in ingrijire din cadrul caravanei #LikeYourself.

In fiecare liceu, NIVEA va sustine o sesiune de o ora in care va discuta cu adolescentele despre piele, tipurile de ten si cele mai potrivite produse de ingrijire adaptate varstei lor. Scopul principal al consultantilor este de a transmite, fetelor, ca ingrijirea este primul pas pentru a avea incredere in ele; pentru a-si da un mare LIKE atunci cand se uita in oglinda.

Sesiunile vor fi ilustrate cu materiale video si imagini sugestive astfel incat elevele sa parcurga usor informatia si sa retina sfaturi utile. Pentru ca ora de curs sa fie interactiva, NIVEA pune la dispozitia fetelor si aplicatia de mobil #LikeYourself, disponibila pentru  iOS si Android. Aici vor gasi mai multe detalii despre rutina de ingrijire, tipurile de produse potrivite tenului lor si concursul: "FII VEDETA #LIKEYOURSELF". Fetele care se inscriu in aplicatie au sansa de a castiga premiul cel mare: o sesiune de shopping in Bucuresti alaturi de ambasadoarele campaniei, Andreea Ibacka, Laura Musuroaea si Special Koko, si o sedinta foto pentru coperta unei reviste cunoscute.

Pana in prezent, NIVEA a sustinut peste 130 de sesiuni in aproape 80 de licee din tara. Consultantii au interactionat cu peste 17.000 de adolescente pentru a le invata despre importanta ingrijirii pielii si increderea in sine.

Ideea proiectului #LikeYourself a pornit de la un studiu* conform caruia doar 10% dintre romance considera ca este important sa aiba grija de pielea lor, Romania situandu-se pe ultimul loc in regiune la acest capitol. Rezultatele cercetarii mai arata ca, in anul 2015, doar una din trei gospodarii din tara noastra a achizitionat cel putin o data pe parcursul unui an o crema de fata sau de corp.

Pentru a afla mai multe detalii despre campania #LikeYourself, urmariti site-ul NIVEA si pagina de Facebook.


Despre NIVEA:

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale.

Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

* Studiul GfK care monitorizeaza intrebuintarea casnica a bunurilor de larg consum 2015. Studiul GfK Panel de gospodarii are la baza informatii obtinute prin monitorizarea consumului casnic pentru toate categoriile de produse de larg consum, prin intermediul cercetarii de tip Panel de Consumatori a GfK Romania, pe un esantion de 3.000 de gospodarii, reprezentativ la nivel national.

1 comentariu5278 vizualizări07 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0