Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 28 Noiembrie 2020 - 14470 vizitatori azi
Investitie noua pentru grupul international ANTARES.

O noua colectie de scaune ergonomice va fi produsa in cea mai noua fabrica ANTARES de la Remetea; Investitia se ridica la aproximativ 1 milion de Euro. Cluj-Napoca, 15 martie 2017: Numarul celor asezati confortabil la birou va putea creste semnificativ odata cu deschiderea noii fabrici de scaune ergonomice din Romania. Investitia de aproximativ 1 milion de Euro va aduce in jur de 25 de locuri de munca in comuna Remetea, judetul Harghita. 

 Dupa aproape 20 de ani pe piata din Romania, grupul Antares isi mareste activitatea cu scopul declarat de a creste cu 60% capacitatea anuala de productie si extinderea gamei de scaune atat pentru birou, scaune fixe pentru conferinte, ergonomice operationale, fotolii manageriale, scaune pentru spatii publice si scaune pentru auditorium, sali de cinema si teatru.

 "Antares inseamna creativitate, inovatie si investitie. Acesta este si motivul pentru care grupul Antares a investit aproximativ 1 milion de Euro din fonduri proprii pentru a deschide a doua fabrica din Romania. Ne dorim modernizarea si extinderea productiei la nivel national si de asemenea, dorim sa oferim posibilitatea de noi locuri de munca in Remetea. In acelasi timp facem tot posibilul sa respectam cerintele clientilor si sa le oferim produse calitative si inovatoare." a declarat Marius Serbanescu, Director Marketing ANTARES Romania.

 Noua fabrica de la Remetea, pozitionata favorabil in mijlocul tarii, va permite livrarea in conditii mai avantajoase, atat la nivel de costuri, cat si de timp necesar transportului. Suprafata fabricii va fi de 2.400 de metri patrati, ceea ce va oferi suficient spatiu de depozitare. Grupul Antares detine un depozit auxiliar si la Bucuresti.

 Pentru inceput vor lucra la noua fabrica 25 de muncitori, urmand ca numarul lor sa creasca odata cu extinderea liniilor de productie. Grupul Antares are in momentul de fata aproximativ 140 de angajati in Romania. 

 Pana in prezent, vanzarile anuale au fost de aproape o jumatate de milion de scaune ergonomice pentru birou si fotolii manageriale, adica un sfert din cererea de pe piata romaneasca. Cifra de afaceri in 2015 a fost de 8.5 milioane de Euro, cu o crestere de 10% in 2016.

 Prima fabrica de scaune ergonomice a fost deschisa la Cluj in 1998, cand Grupul Antares International a intrat pe piata din Romania. Grupul a fost infiintat in Republica Ceha, in anul 1992, iar in prezent are filiale in Cehia, Slovacia, Serbia, Ungaria, Bulgaria si Romania

 Antares International produce peste 1 milion de scaune si fotolii manageriale pe an, care sunt livrate in toata lumea. Produsele alcatuiesc o gama larga pentru a indeplini cu succes cerintele clientilor din diferite medii de lucru. 

 

Pentru mai multe detalii:

 Adrian Gog - PR Representative

0757 355 675

adrian.gog@prandmore.ro

 

0 comentarii6545 vizualizări15 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0