Patronate Joi 19 Iulie 2018 - 20678 vizitatori azi
Cutia termoizolanta portabila, folosita ca si racitor cat si pentru a mentine calde alimentele sau bauturile.

Cu o capacitate de cca. 25 litri, cutia termoizolanta Volkswagen asigura temperatura potrivita in orice moment. Cu ajutorul acesteia se pot transporta sticlele de 2 litri in pozitie verticala (datorita spatiilor special prevazute). Sistemul de alimentare permite conectarea atat la priza de 12V a automobilului cat si la cele conventionale de 230 V. Acesta este prevazut cu un sistem de protectie ce previne descarcarea bateriei automobilului si are o eficienta energetica clasa A++.

 Oportunitate si performanta prin promotiile si ofertele lunii la Volkswagen. Fiecare luna a anului aduce pentru dumneavoastra oferte Volkswagen pentru modele noi si rulate, cu preturi speciale si promotii atragatoare. 

Pentru ca Volkswagen crede in automobilul care exprima personalitatea soferului prin fiecare miscare, ofertele includ o gama larga de accesorii Volkswagen. Adaptati automobilul la toate calatoriile pe care doriti sa le faceti cu gama variata de accesorii VW disponibila pe site-ul nostru si la dealerii autorizati. De la piese auto VW care asigura continuitatea performantei autentice a marcii si pana la suport de bicicleta auto, accesoriul care duce sportivitatea in orice colt al tarii.

https://www.volkswagen.ro/d/10181-sc-comsig-automobile-srl/service-accesorii/volkswagen-service/actiuni-si-oferte/oferta-lunii

0 comentarii2660 vizualizări23 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0