Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Piesele Originale Refabricate Volkswagen.

Sunt comercializate in schimbul componentelor uzate si defecte, care la randul lor pot fi refabricate. Beneficiaza de acelasi nivel calitativ si de o perioada identica de garantie ca si piesele auto originale VW noi corespunzatoare, dar in medie costa cu 40% mai putin. Performanta marca Volkswagen cu costuri reduse doar cu piesele auto VW originale prin oferta de piese refabricate.

…… sunt intotdeauna de ultima ora. Orice progres tehnologic in productia componentelor de serie se aplica si in procesul de refabricate. Astfel, o piesa reconditionata poate avea un standard tehnic mai inalt decat piesa veche, care a fost returnata.

…… deschid drumul catre costurile mici de reparatii ale autovehiculelor mai vechi, chiar daca motorul a suferit daune masive. Costurile ridicate de reparatie stau intre dumneavoastra si urmatorul drum cu automobilul? Piesele VW originale refabricate sunt cea mai accesibila solutie pentru a urca din nou la volan.

…… sunt disponibile la scara larga, facand posibile reparatiile rapide ale automobilelor. Pentru orice tip de reparatie va oferim, din stoc sau la comanda, piese auto originale VW refabricate.

……va permit sa cumparati cu aceeasi incredere cu care cumparati toate piesele originale Volkswagen®.

 

• In medie cu 40% mai ieftine decat piesele originale Volkswagen noi
• Refabricate conform specificatiilor din productia automobilelor
• Respecta tehnologia si standardele de ultima ora
• Mai mult de 15.000 de piese VW originale refabicate la schimb 
• Peste 60 de tipuri diferite de piese auto VW originale din ansambluri principale:

o Motoare/parti motor
o Ambreiaj/cutie viteza
o Axe-punti/sisteme de franare/directie
o Admisie
o Instalatii/ cabluri electrice

 

0 comentarii3059 vizualizări05 iulie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0