Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Caravana Bergenbier EU SUNT 12, cea mai tare experienta de racorire din Romania, ajunge la Bistrita.

Caravana EU SUNT 12 ajunge in 26 de orase; startul a fost dat pe 9 iunie 2017 in Ploiesti, KM 0 al Racoririi; In premiera in Romania, in Caravana EU SUNT 12: cel mai cool bar din gheata reala, bulgareala in plina vara si activitati de realitate virtuala si multe altele;

  Caravana Bergenbier EU SUNT 12 racoreste Romania oras cu oras, iar marti, 11 iulie caravana ajunge la Bistrita, in Pietonalul Liviu Rebreanu. In premiera in Romania, camioanele care aduc racorirea Bergenbier sunt pregatite pentru a crea o zona inedita de experiente senzoriale cu un spectaculos show multimedia, precum si activari de realitate virtuala. Traseul caravanei poate fi urmarit pe www.racorimromania.ro si pe pagina de Facebook Bergenbier Romania.

 "Inspirati de cele mai racoritoare locuri din Romania, Bergenbier, berea maturata la rece, filtrata la rece si cu CO2 din fermentatie naturala, aduce consumatorilor sai experienta racoririi adevarate! Caravana EU SUNT 12 este modul prin care ia forma mesajul nostru, oferind tuturor celor prezenti in cadrul evenimentelor din cele 26 de orase experiente unice menite sa ii racoreasca cu adevarat in aceasta vara", declara Gabriela Lupas-Ticu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Bergenbier a pregatit in Caravana EU SUNT 12 experiente de racorire in plina vara: prin intermediul realitatii virtuale vom putea experimenta o altfel de racorire, iar in camioane vom asista la un spectaculos show multimedia in cel mai cool bar din gheata reala. Acolo va putea fi savurat si noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off, pentru o racorire dintr-o rasucire. Cei care vor veni in Caravana vor putea juca fotbal pe un teren gonflabil, sau vor putea sa isi racoreasca prietenii asezati deasupra unui rezervor cu apa. Mai mult, in Caravana vor fi intampinati de Bogdan Stelea, Gabi Balint si Mita de la Bere Gratis, cu sesiuni de autografe si bulgareala adevarata.    

 

Caravana EU SUNT 12 a pornit din Ploiesti pe 9 -10 iunie, a trecut prin Targoviste - 11 iunie, Abrud - 13 iunie, Turda - 14 iunie, Huedin - 15 iunie, Cluj-Napoca - 16-17 iunie, Dej - 18 iunie, Pitesti - 20 iunie, Slatina - 21 iunie, Caracal - 22 iunie, Craiova - 23-24 iunie, Ramnicu Valcea - 25 iunie, Hunedoara - 27 iunie, Deva - 28 iunie, Orastie - 29 iunie, Alba Iulia - 30 iunie - 1 iulie, Blaj - 2 iulie, Sighisoara - 4 iulie, Medias - 5 iulie, Fagaras - 6 iulie si continua in Brasov - 7-8 iulie, Sebes - 9 iulie, Bistrita - 11 iulie, Vatra Dornei - 12 iulie, Suceava - 13 iulie si Iasi - 14-15 iulie.

 

Spotul Caravanei EU SUNT 12 poate fi urmarit aici: https://www.youtube.com/watch?v=36Sxy9G-8zs

 

 

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, activand in Romania din anul 1994. Compania opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti, iar echipa numara aproximativ 700 de angajati. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producator de bere din lume.           

Portofoliul companiei cuprinde marcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blonda, Bere blonda fara Alcool, ALE, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - si Noroc  precum si marcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alaturi de acestea, Bergenbier S.A. importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden precum si berea mexicana numarul 1 in lume, Corona.

 

Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este al treilea producator de bere la nivel mondial, cu marci extraordinare care incanta consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul sau include marci premium, lideri de piata, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon si Cobra in America de Nord, Europa si Asia. Compania Molson Coors este listata in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord si este constant preocupata de gasirea de noi solutii pentru a maximiza impactul pozitiv asupra societatii. Pentru mai multe informatii despre Molson Coors Brewing Company, vizitati website-ul companiei: www.molsoncoors.com.

 

 

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Simona Popi, Corporate Affairs Manager Bergenbier S.A

Telefon: +40 372 20 71 09

E-mail: simona.popi@molsoncoors.com

 

0 comentarii3241 vizualizări07 iulie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0