Patronate Joi 19 Iulie 2018 - 20456 vizitatori azi
Caravana Bergenbier EU SUNT 12, a fost la Bistrita.

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 racoreste Romania oras cu oras, iar marti, 11 iulie caravana a fost la Bistrita, pe Pietonalul Liviu Rebreanu. "Inspirati de cele mai racoritoare locuri din Romania, Bergenbier, berea maturata la rece, filtrata la rece si cu CO2 din fermentatie naturala, aduce consumatorilor sai experienta racoririi adevarate! Caravana EU SUNT 12 este modul prin care ia forma mesajul nostru, oferind tuturor celor prezenti in cadrul evenimentelor din cele 26 de orase experiente unice menite sa ii racoreasca cu adevarat in aceasta vara", declara Gabriela Lupas-Ticu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Bergenbier a pregatit in Caravana EU SUNT 12 experiente de racorire in plina vara: prin intermediul realitatii virtuale s-a experimentat o altfel de racorire, iar in camioane s-a asistat la un spectaculos show multimedia in cel mai cool bar din gheata reala. Acolo s-a putut savura si noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off, pentru o racorire dintr-o rasucire. Cei care au venit in Caravana au putut juca fotbal pe un teren gonflabil, sau au putut sa isi racoreasca prietenii asezati deasupra unui rezervor cu apa. Mai mult, in Caravana au fost intampinati de Gabi Balint cu sesiuni de autografe si bulgareala adevarata.    

 Caravana EU SUNT 12 ajunge in 26 de orase; startul a fost dat pe 9 iunie 2017 in Ploiesti, KM 0 al Racoririi; In premiera in Romania, in Caravana EU SUNT 12: cel mai cool bar din gheata reala, bulgareala in plina vara si activitati de realitate virtuala si multe altele;

 

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2653 vizualizări12 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0