Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Kaysser - De 10 ani acasa in Bistrita.

Prelucrarea tablei - Fabrica Bistrita - Romania. H.P. Kaysser GmbH + Co. KG, prin sucursala romaneasca controlata in proportie de 100%, in speta H.P. Kaysser International S.R.L., este reprezentata la Bistrita. Orasul Bistrita se afla in regiunea de nord a Romaniei, la poalele Carpatilor - la o distanta de aproximativ 250 km de Sibiu. Municipiul resedinta de judet numara aproximativ 80.000 de locuitori si dispune de o infrastructura care functioneaza corespunzator. Ramurile industriale traditionale din aceasta localitate sunt reprezentate de productia de masini grele, precum si fabricarea de vehicule utilitare si constructia centralelor electrice.

 Personalul nostru romanesc bine instruit - sudori calificati si atestati, muncitori calificati instruiti corespunzator in domeniul prelucrarii metalelor, tehnicieni, precum si personal competent de specialitate - produce in conditii fiabile conform standardului international.

 La un nivel calitativ german sunt fabricate in acest oras, prin utilizarea tehnologiei de productie de ultima generatie si personal motivat, componente din otel, otel inoxidabil, aluminiu si metale neferoase. 

 

 Persoana dumneavoastra de contact

 Alin Beleczko

Productie si conducerea intreprinderii

E-mail: alin.beleczko@kaysser.de

 

Mihaela Beleczko

Resurse umane si contabilitate

E-mail: mihaela.beleczko@kaysser.de

 

 Karina György

Achizitii, pregatirea activitatilor,
coordonarea activitatii de productie, administrare

E-mail:karina.gyorgy@kaysser.de

 

 

KAYSSER - METALUL SE INTALNESTE CU PASIUNEA - Productie cu numeroase posibilitati.

Cu ajutorul celor mai noi masini Trumpf de prelucrare a tablei, al robotilor de sudura si prin intermediul posturilor de lucru manuale de ultima generatie oferim aici, in Bistrita, posibilitatea de a fabrica pentru dumneavoastra constructii de tabla, precum si sudate de orice natura. Exista posibilitatea de a prelucra sarcini de pana la 3 t greutate individuala. H.P. Kaysser International S.R.L. dispune de certificare DIN EN 9001, fiind instalat un sistem de management al calitatii.

Gama noastra de servicii:

 Taiere cu laser

Indoirea muchiilor pe o lungime de pana la 3,5 m si 180 to forta de presare

Slefuire

  

Laminare rotunda

Prelucrare CNC

Sudura robotizata WIG si MAG

 

Sudarea bolturilor/sudura in puncte

Presare

Indreptare si debavurare

Taiere

 

 

Prelucrare fina a suprafetelor

Pentru a satisface exigentele clientilor nostri si pentru a livra suprafete curate, la cerere se realizeaza debavurarea, slefuirea sau polizarea pieselor. Aceste demersuri constituie operatiuni manuale extrem de fine si necesita detinerea de cunostinte de specialitate, tact si know-how.

 

 Lacuire si vopsire prin pulverizare:

In cadrul sectiei noastre de lacuire in mediu umed sunt oferite suprafete de calitate superioara si respectate cerintele speciale ale clientilor - de exemplu norme de prelucrare, paletar, etc.
La un nivel calitativ verificat, la un pret echitabil si cu intervale scurte de prelucrare va livram cantitati reduse si medii. Sunt utilizate in mod curent grosimi ale stratului de 80-120 µm- aplicam
insa cu placere material de stratificare special in functie de cerintele clientului.

 

 

Impreuna suntem puternici …

 

In cooperare cu partenerii nostri va oferim posibilitati de finisare la cerere:

Prelucrare prin aschiere strunjire si frezare

Taiere cu flacara cu autogen CNC pana la o grosime de 100 mm

Prelucrarea tevilor

Lacuire in mediu umed si vopsire prin stratificare, zincare galvanica

Va livram, in functie de cerinte, constructii sudate, precum si alte componente metalice vopsite prin pulverizare si lacuite.

 

 

Logistica si expediere

Ambalarea in conditii optime si transportul rapid, in conditii de siguranta, prezinta la H.P. Kaysser International S.R.L. un rol important, aceste aspecte fiind organizate corespunzator. H.P.Kaysser efectueaza saptamanal curse pe ruta Bistrita - Germania - Bistrita.

 

 

Va asteptam cu placere!

0 comentarii4606 vizualizări14 iulie 2017




rss 2.0
rss 2.0