Patronate Joi 19 Iulie 2018 - 20420 vizitatori azi
Deschiderea showroom-ului BIG STORE al companiei Dynamic Tools.

Compania SC DYNAMIC TOOLS SRL are placerea de a anunta ca vineri, 28 iulie 2017, de la ora 13:00, pe strada Industriei, nr 8, din Bistrita (intersectie cu Nicolae Dragan) are loc deschiderea celui mai mare showroom regional de scule si utilaje pentru activitati profesionale si de hobby din domeniul agriculturii, intretinerii spatiilor verzi, curateniei si constructiilor. Evenimentul va fi marcat de un spectacol STIHL TIMBERSPORT, care va incepe la orele 15:00.

Detalii despre showroom si brandurile expuse:

Constructia spatiului a demarat in primavara anului 2016, iar lucrarile si pregatirile au durat putin peste 1 an de zile. Noua locatie este cel mai mare punct de lucru din tara al companiei Dynamic Tools, cu o intindere totala de peste 2000 de metri patrati, in care sunt incluse peste 25 de locuri de parcare destinate clientilor magazinului.

Suprafata construita desfasurata este de 1.400 mp si este impartita intr-un showroom generos, un atelier de reparatii, depozit si  zona administrativa.

Clientii pot gasi in showroom-ul BIG STORE cea mai diversa gama de scule si utilaje profesionale din oferta a peste 40 de producatori de renume mondial (Stihl, Bosch, Makita, Viking, DeWalt, John Deere, Karcher, Honda, Gianni Ferrari, BCS, AGT si multi altii).

De asemenea, in showroom vor fi expuse inclusiv utilaje mari, precum tractoare agricole si accesorii pentru tractoare, motocultivatoare sau motocoase cu masa destinate activitatilor profesionale din agricultura.

Spatiul pentru activitatea de service este impartit in 6 posturi de lucru destinate reparatiilor sau intretinerilor diferitelor tipuri de produse: scule electrice, moto-unelte, masini agricole, aparate de curatenie, lanturi pentru motofierastraie (ascutiri si reparatii) etc.

La eveniment sunt asteptati numerosi parteneri si clienti ai companiei Dynamic Tools (cunoscuta in mediul online drept BIG STORE), precum si reprezentanti ai presei si autoritatilor locale.

Persoanele interesate de produsele si serviciile companiei sunt de asemenea invitate si asteptate cu mare placere pentru a se bucura de reduceri la o gama larga de produse si de testari ale sculelor cu acumulatori STIHL.

Reducerile oferite cu aceasta ocazie se vor prelungi timp de inca 2 saptamani (pana in data de 11 August 2017) pentru a acomoda interesele clientilor care nu pot ajunge la evenimentul din 28 Iulie. 

Dupa deschiderea oficiala, orarul magazinului va fi urmatorul:

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00

Sambata: 09:00 - 13:00

Va invitam la evenimentul de deschidere

Va invitam vineri, 28 iulie 2017, incepand cu orele 13:00, pe Strada Industriei nr 8 (intersectia cu strada Nicolae Dragan) pentru a lua parte impreuna cu noi la inaugurarea showroom-ului BIG STORE (Dynamic Tools).

 Locatia exacta de pe Google Maps poate fi vazuta aici:  https://goo.gl/maps/pxkkSc1jfES2.

 

Va asteptam!

 

Persoana de contact

Bogdan Petrutiu, Director General

Telefon: 0730 075 220

Email: comenzi@big.store.ro

Website: https://big.store.ro

 

 

0 comentarii2338 vizualizări25 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0