Patronate Joi 19 Iulie 2018 - 20404 vizitatori azi
La Bistrita s-a deschis cel mai mare showroom BIG STORE din tara.

Vineri, 28 iulie 2017, pe strada Industriei, nr 8, din Bistrita (intersectie cu Nicolae Dragan) a avut loc deschiderea celui mai mare showroom BIG STORE (fost Dynamic Tools) din tara. Magazinul pune la dispozitia clientilor interesati din regiunea Bistritei, si nu numai, o gama foarte larga de scule si utilaje pentru activitati profesionale si de hobby din domeniul agriculturii, intretinerii spatiilor verzi, curateniei si constructiilor.

 

Detalii despre eveniment si invitati. 

Ceremonia de inaugurare a inceput la ora 13:00, cu scurte discursuri tinute de Virgil Petrutiu, administratorul BIG STORE, Bogdan Petrutiu, Directorul General BIG STORE, Ioan Mezei, directorul Stihl Romania, Vasile Bor, presedintele Camerei de Comert si Industrie a judetului Bistrita-Nasaud si Emil Radu Moldovan, presedintele Consiliului Judetean.

La eveniment au participat numerosi invitati din randul partenerilor si clientilor companiei, precum si reprezentanti ai presei locale, autoritatilor si publicului larg. Invitatii s-au bucurat si de o demonstratie marca STIHL TIMBERSPORT, care a inceput la ora 15:00 si a avut loc in curtea interioara a magazinului.

 

Detalii despre showroom

 Constructia noului spatiu a demarat in primavara anului 2016, iar lucrarile si pregatirile au durat putin peste 1 an de zile. Noua locatie este cel mai mare punct de lucru din tara al companiei Dynamic Tools, care functioneaza oficial sub brandul BIG STORE. Spatiul de pe strada Industriei , nr 8, are o intindere totala de aproape 2000 de metri patrati, in care sunt incluse peste 25 de locuri de parcare destinate clientilor magazinului.

 Suprafata construita desfasurata este de 1.400 mp si este impartita intr-un showroom generos, un atelier de reparatii, depozit si zona administrativa.

 

Detalii despre produsele expuse

 Clientii interesati de scule si utilaje pot gasi in noua locatie de pe strada Industriei, nr 8, cea mai diversa gama de produse profesionale si de hobby din oferta a peste 40 de producatori de renume mondial (Stihl, Bosch, Makita, Viking, DeWalt, John Deere, Karcher, Honda, Gianni Ferrari, BCS, AGT, Nilfisk si multi altii).

 Exemple de produse expuse: motofierastraie, roboti, tractorase si masini de tuns gazonul, scule electrice pentru casa si constructii, motocoase de toate dimensiunile, spalatoare cu presiune, aspiratoare, pulverizatoare, motopompe, generatoare si multe altele. De asemenea, BIG STORE comercializeaza piese de schimb originale si accesorii pentru toata gama de produse din oferta.

 In exteriorul showroom-ului sunt expuse si utilaje mari, precum tractoare agricole si accesorii pentru tractoare, motocultivatoare sau motocoase mari, cu masa, destinate activitatilor profesionale din agricultura sau intretinerea spatiilor verzi.

 O parte importanta din acest spatiu este dedicat reparatiilor si intretinerilor diferitelor tipuri de produse: scule electrice, moto-unelte, masini agricole, aparate de curatenie, lanturi pentru motofierastraie (ascutiri si reparatii) etc. Acest lucru este posibil deoarece BIG STORE ofera si servicii de Service Autorizat, cu piese originale si mecanici instruiti de producatori, pentru toate produsele pe care le comercializeaza.

 

Reduceri semnificative la o gama larga de produse

Cu ocazia deschiderii noului magazin, clientii se pot bucura de reduceri de pana la 50% la o gama variata de produse, valabile doar in noul magazin de pe strada Industriei, nr 8 (intersectie cu Nicolae Dragan).

 

Orarul magazinului va fi urmatorul:

 Luni - Vineri: 08:00 - 18:00

Sambata: 09:00 - 13:00

 Locatia exacta de pe Google Maps poate fi vazuta aici: https://goo.gl/maps/pxkkSc1jfES2.

 

 

 

Persoana de contact

 Damian Gicoveanu

Reprezentant Marketing

Telefon: 0742 361 238

Email: comenzi@big.store.ro

Website: https://big.store.ro

0 comentarii2947 vizualizări29 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0