Patronate Marti 19 Iunie 2018 - 11946 vizitatori azi
Selgros deschide la Bistrita prima sa unitate si al treilea magazin cu format nou al retelei

Vineri, 15 septembrie, Selgros Cash&Carry Romania, unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc, inaugureaza la Bistrita a treia sa unitate in format compact, dupa cele din Targu Mures si Alba Iulia, deschise in 2016. Clientii sunt asteptati in magazin cu o ampla sortimentatie de marfuri alimentare, specifica Selgros, precum si cu o selectie reprezentativa a gamei de produse nealimentare. "Magazinul de la Bistrita este al treilea in format compact din tara. Vom oferi membrilor clubului nostru, profesionisti si pasionati de bunataturi, acelasi sortiment diversificat si sofisticat, de care se bucura toti clientii nostri, intr-un format modern si prietenos. Succesul de care se bucura magazinele similare din Targu Mures si Alba Iulia ne da incredere ca si bistritenii vor aprecia calitatea si prospetimea oferite de Selgros", a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania.

Magazinul are o suprafata de vanzare de 4.000 mp (fata de cei 10.000 mp ai unitatilor standard Selgros), si respecta accentul pus de Selgros pe competenta sa majora in produse alimentare si gastronomie. Structura acestuia integreaza conceptul de piata definita de calitate si prospetime, adoptat de catre companie incepand cu 2014, cu legume si fructe, peste si fructe de mare, carne si produse de brutarie. De asemenea, magazinul gazduieste si o vitrina asistata cu branzeturi si delicatese, semipreparate din carne si specialitati. In plus, unitatea asigura un spatiu reprezentativ, dedicat articolelor nealimentare, printre care: articole pentru copii (de la jucarii si accesorii pana la imbracaminte si produse specifice), articole de sezon, electronice si electrocasnice precum si o variata gama de articole de menaj.  


Despre Selgros Cash&Carry RomaniaSelgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 21 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.  

0 comentarii2093 vizualizări11 septembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0