Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Luni 10 August 2020 - 14316 vizitatori azi
Start pentru inscrierile la Energy Challenge 2018!

Miza competitiei: o saptamana de training la Energy Challenge Academy pentru echipele finaliste si premii de circa 7000 de euro pentru primele clasate; Sunt invitate sa aplice echipe de studenti din toate centrele universitare din tara pana in 22 decembrie a.c.;

 E.ON Romania, impreuna cu institutiile de invatamant superior si asociatiile studentesti partenere, incurajeaza tinerii care urmeaza studii universitare sa se implice si in 2018 in dezvoltarea domeniului energiei utilizand si valorificand totodata informatiile dobandite pe parcursul facultatii.

 De aceea astazi s-a dat startul pentru inscrierile la Energy Challenge 2018 - competitie ajunsa la editia a IV-a, la care pot participa echipe studentesti din toate centrele universitare din tara. Astfel pana in data de 22 decembrie a.c., sunt asteptate pe site-ul dedicat http://energychallenge.eon-romania.ro/ idei inovative si propuneri de proiecte din domeniul eficientei energetice, energiei verzi si digitalizarii.

 Echipa Energy Challenge va fi prezenta in luna noiembrie a.c. in principalele universitati din Cluj Napoca, Oradea, Targu Mures, Timisoara, Iasi, Brasov, Ploiesti, Bucuresti si Craiova, pentru a oferi informatii detaliate despre competitie, precum si pentru a raspunde la intrebarile studentilor.

 Toate propunerile si ideile inscrise vor fi analizate de catre un juriu format din specialisti in domeniul energiei, iar echipele finaliste vor beneficia de o saptamana de training pe teme de HR si dezvoltarea proiectelor la Energy Challenge Academy.

 Marea finala va avea loc in luna aprilie a anului viitor, la Targu Mures, premiile pentru aceasta editie fiind in valoare totala de circa 7000 de euro.

 

Nota:

Energy Challenge este o competitie dedicata studentilor dornici sa contureze noi modele de afaceri pentru lumea dinamica si in continua schimbare a energiei.

 Competitia a debutat in 2015 pe plan local la Cluj Napoca, iar in 2016 s-a extins si la Iasi, antrenand pana la acest moment peste 100 de studenti. Din acest an se adreseaza studentilor la zi de la toate facultatile din Romania, nivelul licenta si master.

 Partenerii academici ai Energy Challenge sunt: Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Petru Maior din Tg. Mures, Universitatea din Oradea, Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti.

 Asociatiile studentesti partenere: ASFIC (Asociatia Studentilor Facultatii de Instalatii Cluj) si Liga Studentilor Universitatii Tehnice din Cluj Napoca.

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania

 

 

Despre E.ON Romania 

E.ON a intrat in Romania in anul 2005, cand a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON opereaza, in prezent, o retea de distributie a gazelor naturale in lungime de peste 21.650 km, respectiv o retea de distributie a energiei electrice de peste 81.500 de kilometri si desfasoara activitati in 20 de judete situate in jumatatea de Nord a tarii, avand circa 3,1 milioane de clienti. In ultimii 11 ani, E.ON a investit in Romania peste 1,4 miliarde de euro.

 

 

0 comentarii3598 vizualizări06 noiembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0