Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1292 vizitatori azi
E.ON si eMAG - un parteneriat pentru "digitalizarea" energiei.

In premiera, un furnizor de energie are o sectiune dedicata pe  platforma emag.ro; Clientii casnici se vor putea informa online si vor putea contracta energia de la distanta; E.ON lanseaza un nou canal destinat clientilor casnici, intr-o sectiune dedicata pe platforma eMAG, cel mai important magazin online din Romania.

 Parteneriatul cu eMAG este unul dintre demersurile E.ON de a sustine simplificarea procesului de contractare a energiei, rezultat si din dorinta de a oferi o platforma de informare si educare a clientilor referitor la caracteristicile pietei concurentiale, alegerea sau schimbarea furnizorului de energie. Decizia de cumparare a unui produs trebuie sa fie urmare a unei informari complete si sustinuta de beneficii in favoarea consumatorilor casnici, in conditii de transparenta, oricare ar fi canalul de comunicare accesat de catre acestia.

 "Ne dorim sa fim acolo unde sunt clientii nostri, iar transferul catre mediul online este o realitate a lumii in care traim. Ne adresam clientilor digitali din Romania, clientilor obisnuiti sa isi faca cumparaturile online si pentru care, chiar si contractarea energiei electrice trebuie sa se intample la fel de facil ca si adaugarea oricarui alt produs in cos. Credem ca in viitor platformele digitale vor fi tot mai mult prezente in viata noastra", a declarat Claudia Griech, Chief Commercial Officer al E.ON, Clienti Rezidentiali.

 "Online e simplu sa-ti comanzi orice iti doresti de oriunde te-ai afla, iar noi vrem sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a gasi pe eMAG cat mai multe dintre lucrurile si serviciile de care au nevoie", declara Florin Filote, Marketplace Director eMAG.

 Beneficiarii produselor E.ON vor avea parte de o experienta digitala in care contractul de furnizare a energiei electrice se incheie online, iar accesul la informatii legate de indexul contorului, factura electronica, plata online sau grafice de consum, se realizeaza prin intermediul contului E.ON Myline, disponibil si pe aplicatia mobila.

 

 

Departament Comunicare Corporatista.

 

0 comentarii3311 vizualizări08 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0