Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 7714 vizitatori azi
Doi tineri din Dej triumfa in Arena Bucatarilor 2017, sub egida Selgros.

Dejeanul Emanuel Mocan, in varsta de 21 de ani, este castigatorul celei de-a noua editii a competitiei Arena Bucatarilor, in urma finalei desfasurate pe 18 noiembrie la Romexpo. Competitia Arena Bucatarilor Juniori a fost castigata de Alin Valean, tot un tanar clujean.

 Emanuel Mocan, discipol al celebrului chef Cezar Munteanu, a convins in finala juriul format din maestri ai artei culinare din Romania, Franta, Rusia si Polonia in fata celorlalti sapte contracandidati ai sai. El va reprezenta Romania la competitia Les Chefs en Or care va avea loc anul viitor, la Paris. Manu, cum ii spun prietenii, nu este la prima participare la Arena Bucatarilor - in 2014, el a castigat competitia la sectiunea de juniori. Trofeul din 2017 nu face decat sa confirme ascensiunea constanta a unei noi stele a gastronomiei romanesti. Manu gateste de la 14 ani si spune ca ambitia lui este sa aduca macar o stea Michelin in Romania.

Cat despre Alin, castigatorul de la Juniori, acesta lucreaza la restaurantul unui complex turistic din Dej si a fost pregatit pentru competitie chiar de concitadinul sau, Emanuel.

 

Actul final al celei de-a noua editii a competitiei de gatit deschisa bucatarilor profesionisti, "Arena Bucatarilor", a avut loc la Bucuresti, pe 18 noiembrie 2017, in pavilionul Selgros din cadrul targului RomHotel. Competitia a fost urmarita la fata locului de numerosi profesionisti si pasionati de bunataturi - inclusiv de vedete precum Andreea Esca, Laura Cosoi, Razvan Exarhu - dar si de numerosi bloggeri culinari (participanti la campania Selgros cauta pasiunea - Chef pentru o zi), precum si profesionisti din industriile ospitalitatii.

 

Despre Arena Bucatarilor:

Selgros a organizat si gazduit competitia Arena Bucatarilor, concurs destinat gastronomilor din Romania, aflat acum la cea de a noua editie.

Devenita deja traditie, competitia si-a propus sa premieze priceperea si maiestria celor mai pasionati Chefi care demonstreaza juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, ca merita unul dintre premiile oferite de Selgros Romania.

 

 

 

Despre Selgros Cash&Carry Romania

Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 22 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Constanta, Alba-Iulia si Bistrita.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.  

 

 

Contact:

Paul Virvea

Free Communication

Tel: +40 757 038 780

0 comentarii3465 vizualizări21 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0