Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 11 Iulie 2020 - 8368 vizitatori azi
De Craciun, E.ON Energie Romania daruieste 200.000 de kWh unor institutii sociale din 10 judete.

Intreaga cantitate, care va consta in energie electrica sau echivalentul in gaze naturale, va fi donata, in functie de voturile romanilor, unor spitale, case de copii si camine pentru varstnici; Initiativa este realizata in cadrul campaniei "Daruieste Lumina", desfasurata in perioada 13-27 decembrie 2017, pe website-ul www.daruiestelumina.ro, precum si pe pagina de Facebook dedicata.

  E.ON Energie Romania anunta lansarea unei noi editii a campaniei "Daruieste Lumina", prin intermediul careia vor fi donati 200.000 de kWh - gaz si electricitate - in perioada 13-27 decembrie 2017, catre un numar de 14 institutii publice, precum case de copii, camine pentru varstnici si spitale, pe care romanii le vor putea vota.

 Lista institutiilor participante poate fi gasita pe website-ul www.daruiestelumina.ro, dar si pe pagina de Facebook dedicata campaniei, acolo unde utilizatorii pot alege destinatarii kilowatt-ilor. Tot ceea ce trebuie sa faca fiecare participant este sa dea like sau share povestii respectivei institutii in reteaua de socializare si automat aceasta va primi 10 kWh. Un utilizator poate directiona kWh catre mai multe institutii, in limita a 10 distribuiri.

 Pentru stabilirea cantitatii totale de kWh de care va beneficia fiecare institutie in parte vor fi luati in considerare kWh stransi atat in urma like- si share-urilor directe ale postarilor de pe Facebook, cat si in urma distribuirii povestilor de pe website.

 Toti cei 200.000 kWh sunt donati de E.ON Energie Romania, cantitatile oferite urmand sa fie scazute din factura de energie electrica sau gaze naturale a beneficiarilor.

 Campania "Daruieste Lumina" a ajuns la cea de-a patra editie si reprezinta inca un exemplu de implicare a E.ON Romania in viata comunitatilor locale.

Prima editie a campaniei s-a desfasurat in luna aprilie 2015, cand au fost oferiti 100.000 kWh spre beneficiul unui numar de 12 institutii - spitale, scoli, case de copii si camine pentru varstnici din 10 judete. Initiativa a fost continuata in decembrie 2015, cand au fost daruiti peste 200.000 kWh catre 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude, precum si in decembrie 2016, cand 200.000 kWh au fost oferiti catre 16 institutii: spitale, scoli, camine pentru varstnici, orfelinate.

 Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 11,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 280.000.

 

Departament Comunicare Corporatista
E.ON Romania

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii3906 vizualizări14 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0