Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 08 August 2020 - 19656 vizitatori azi
Eveniment de bilant - Conferinta "Acasa in Europa".

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul Europe Direct Bistrita, organizeaza, in fiecare an, evenimente si actiuni de informare dedicate elevilor si tinerilor, antreprenorilor si viitorilor antreprenori, cadrelor didactice, multiplicatorilor de informatie europeana si altor grupuri tinta interesate. In vederea prezentarii bilantului activitatilor desfasurate in anul 2017 si pentru a multumi partenerilor si colaboratorilor sai, Centrul Europe Direct Bistrita a organizat, la sediul CCIBN, la data de 14 decembrie 2017, Conferinta "Acasa in Europa".

                In anul 2017 Centrul Europe Direct Bistrita si-a intensificat eforturile de crestere a nivelului de intelegere, din partea cetatenilor, a masurilor, realizarilor si beneficiilor masurilor adoptate la nivelul Uniunii Europene, precum si de stimulare a interesului cetatenilor si angajarii lor in dezbateri si actiuni care sa contribuie la modelarea proiectului european.

               Pentru a evidentia public meritele partenerilor si colaboratorilor care s-au remarcat in mod special in activitatile de comunicare europeana si pentru a prezenta un scurt "bilant" al activitatilor desafsurate in acest an, Centrul Europe Direct Bistrita a organizat, la data de 14 decembrie 2017, Conferinta "Acasa in Europa", la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud.

               Rezultatele prezentate au aratat, astfel, ca de serviciile Centrului au beneficiat, prin contacte directe, 2381 de persoane, prin contacte telefonice, 86 de persoane, iar prin e-mail, 71 de persoane. De asemenea, la cele 42 de evenimente organizate pentru promovarea diferitelor masuri europene au participat 4140 de persoane.

               Ca in fiecare an, in cadrul conferintei, echipa Centrului a acordat, in semn de pretuire a eforturilor de comunicare pe teme europene, diplome autoritatile publice partenere, Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, si altor organizatii care s-au alaturat diferitelor actiuni ale Centrului in calitate de parteneri si colaboratori: Institutia  Prefectului Judetului Bistrita-Nasaud; Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud; Liceul de Arte "Corneliu Baba" Bistrita; Liceul Tehnologic de Servicii Bistrita; Colegiul National "Petru Rares" Beclean; Liceul Tehnologic Agricol Bistrita si Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita. Centrul Europe Direct Bistrita a acordat colaboratorilor apropiati si certificate de excelenta, in semn de multumire pentru sprijinul acordat in ultimii 5 ani.

               Evenimentul s-a incheiat cu momente artistice specifice sarbatorilor de iarna, sustinute de micutii colindatori de la Colegiul National "Andrei Muresanu" Bistrita, coordonati de doamna invatatoare Rodica Halmu.

 Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Monica Muresan - Coordonator, Ovidiu Puiu - Manager executiv, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.cciabn.ro/europedirect.

0 comentarii5621 vizualizări16 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0