Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Luni 06 Iulie 2020 - 13496 vizitatori azi
OFERTA CURSURI INITIERE, CALIFICARE, SPECIALIZARE SI DE SCURTA DURATA.

CURSURI AUTORIZATE DE MINISTERUL INVATAMANTULUI SI MINISTERUL MUNCII. "Portile catre cunoastere, intelepciune si realizare va sunt deschise." Scoala Nationala de Meserii (SNM) este primul demers al unui furnizor de calificare a adultilor de tip national din Romania. Avand matca la Botosani, scoala si-a extins aria de activitate in toata Romania, devenind astfel de interes national. SNM, organizatie non-profit, ofera cele mai bune oportunitati de pregatire profesionala atat PERSOANELOR FIZICE cat si PERSOANELOR ANGAJATE, FARA SCOATERE DIN CAMPUL MUNCII, fara taxa de inscriere. 

"Puteti avea locul de munca dorit, mai sigur si mai bine platit si un nivel de viata mai ridicat" Scoala Nationala de Meserii ofera cele mai eficiente si mai moderne mijloace, tehnici si metode de invatamant. Eficienta serviciilor oferite de scoala noastra se datoreaza lectorilor si colaboratorilor nostri, care detin o mare experienta si o inalta pregatire profesionala. Urmand cursurile noastre autorizate, beneficiati de tarife noi, care au fost reduse cu 50% si de plata acestora in rate, fara sa achitati o taxa de inscriere si TVA, obtinand astfel cel mai bun raport calitate - pret. Cursurile cuprind o parte de teorie, pentru care se asigura suport de curs, care reprezinta 1/3 din curs si care se desfasoara in sali de studiu moderne, iar partea de practica reprezinta 2/3 din curs, pentru care se asigura baza materiala necesara instruirii. Practica se executa in laboratoare, saloane, unitati de productie, de comert si de alimentatie publica, etc, dotate corespunzator cerintelor europene.
Dovedim receptivitate fata de nevoile cursantilor, asigurand programarea orelor de curs in functie de posibilitatile de frecventare ale acestora, armonizand interesul individual cu cel colectiv.
Sprijinim consilierea si angajarea cursantilor.
Diplomele sunt conform standardelor UE, sunt recunoscute national si international si pot fi operate in carnetele de munca.
Punem un accent deosebit pe cresterea continua a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor cursantilor.
Cursurile oferite reprezinta ultimele tendinte in domeniu si sunt conforme cu standardele europene in educatia asistata de calculator si cu legislatia in vigoare la data desfasurarii cursului. 
Cursurile Scolii Nationale de Meserii sunt autorizate de catre Autoritatea Nationala de Calificari (ANC), (fost CNFPA), cu avizul Ministerului Educatiei Nationale si Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

In cei peste 17 ani de activitate neintrerupta, au finalizat cursuri la Centrul national si subcentrele noastre de calificare din toata tara peste 10000 de tineri, adulti si varstnici, care s-au calificat si perfectionat in meserii si ocupatii de mare succes pe piata fortei de munca. Absolventii scolii noastre se bucura de respect peste tot acolo unde isi desfasoara activitatea profesionala si isi castiga o existenta indestulata atat in Romania, cat si tari ca: Austria, Germania, Spania, Franta, Italia, Suedia, Anglia, SUA, Canada, etc. 
Calificarile pentru care suntem autorizati sunt solicitate de Registrul Comertului potentialilor agenti economici, la infiintarea de noi firme.
Noi iti asiguram calificarea pentru a putea deschide propria ta afacere si sprijinim promovarea acesteia pe piata.  
Asiguram gratuit cursantilor consultanta privind deschiderea unei afaceri.

"Fii propriul tau patron si noi te vom sprijini sa reusesti".
Persoanele juridice pot asigura plata cursurilor pentru proprii angajati. 
ATENTIE! Costul cursurilor este deductibil din impozitul pe profit conform Codului Fiscal.
Putem organiza cursuri in toata tara deoarece beneficiem de o retea de colaboratori si coordonatori judeteni profesionisti.
Tarifele cursurilor noastre sunt cele mai mici din tara! Profitati acum de oferta si inscrieti-va la cursurile noastre!
Putem organiza cursuri in toata tara si la sediile agentilor economici, la cerere, sau in sali special amenajate, cu conditia ca acestia sa asigure minimum 15 cursanti, oferim tarife reduse, negociabile. 
Putem organiza cursuri de calificare autorizate in orice localitate, pentru orice meserie, cu conditia sa avem 15 cursanti inscrisi, pentru o singura meserie.

In prezent desfasuram cursuri in judetele: TM; AR; HD; AB; SB; CS; MH; GJ; DJ; OT; TR; SJ; BH; SM; MM; CJ; MS; BN; BV; AG; DB; PH; NT; SV; BT; IS; BC; VN; BZ; VS; BR; GL; CT; TL; IL; CL; HR; CV; si localitatile: Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Falticeni, Radauti, Roman, Barlad, Caracal, Blaj, Albac, Petrosani, Simleul Silvaniei, Negresti Oas si se fac demersuri pentru deschiderea cursurilor in toate orasele tarii. 


SCOALA NATIONALA DE MESERII doreste colaborare cu licee, scoli, colegii, universitati sau alte firme cu spatii situate central, care detin laboratoare de specialitate si care pot oferi personal (secretara, sau secretar) pentru a inscrie cursantii si a organiza cursuri de calificare autorizate in spatiile respective, inclusiv cu beneficiarii de proiecte de formare profesionala realizate din fonduri europene.


SCOALA NATIONALA DE MESERII angajeaza lectori formatori si maistri instructori pentru specialitatile: frizer, coafor, manichiurist-pedichiurist; tehnician masor si reflexoterapie; bucatar; ospatar (chelner), vanzator in unitati de alimentatie; brutar; cofetar; lucrator in comert; macelar; confectioner asamblor articole din textile (croitor); constructor (meseriile de baza din constructii), sudor - cu aviz ISCIR; stivuitorist - cu aviz ISCIR, agent de securitate, stilist protezist de unghii, infirmier, alte meserii. 


OFERTE AVANTAJOASE (FACILITATI) !
Pentru fiecare cursant atras si inscris se primeste un comision legal de 25 lei net.
Pentru cursantii care urmeaza al doilea curs se acorda o reducere de 7%. 
Pentru elevii de liceu, inclusiv absolventii de liceu fara bacalaureat, se acorda o reducere de 5%. 

OFERTA DE PERETURI SCOALA NATIONALA DE MESERII deruleaza in toate judetele tarii cursuri de initiere, calificare, specializare si de scurta durata FARA SCOATERE DIN CAMPUL MUNCII, fara taxa de inscriere, pentru meseriile:
1. Cursuri de scurta durata (50-100 ore),pentru toate meseriile autorizate,necesare intreprinzatorilor care deschid firme noi = 600 lei.
2. Cursuri initiere autorizate (120 ore):- stilist protezist de unghii = 500 lei, plata in 3 rate.
3. Cursuri calificare autorizate nivel III (6,5 luni):- tehnician maseur si reflexoterapie = 1500 lei, plata in 8 rate (rata 1=300 lei);
4. Cursuri calificare autorizate nivel II (4,5 luni):- frizer, coafor, manichiurist-pedichiurist = 1200 lei, plata in 6 rate (rata 1=300 lei); - deasemenea, cursuri de initiere, la pret redus;- sudor (in specialitatile din toate domeniile) - cu aviz ISCIR = 1200 lei, plata in 6 rate (rata 1=300 lei);- bucatar = 800 lei, plata in 6 rate;- infirmiera (autorizat de catre Ministerul Sanatatii) = 600 lei, plata in 6 rate;- ospatar (chelner), vanzator in unitati de alimentatie = 800 lei, plata in 6 rate;- constructor structuri monolite (diverse meserii din constructii) = 800 lei, plata in 6 rate;
5. Cursuri calificare autorizate nivel I (2,5 luni):- lucrator in comert = 600 lei, plata in 4 rate;- macelar (carmanger, transator, ciontolitor) = 600 lei, plata in 4 rate;- cofetar (patiser) = 600 lei, plata in 4 rate;- brutar = 600 lei, plata in 4 rate- confectioner - asamblor articole din textile (croitor) = 600 lei, plata in 4 rate;- agent de securitate cu atestat (ocupatie reglementata - niv.2) = 400 lei, plata in 4 rate (rata 1=200 lei);
6. Cursuri de specializare autorizate (50 ore):- instructor preparator formare (pentru cursanti cu studii medii) = 500 lei, plata in 2 rate; - stivuitorist - cu aviz ISCIR = 100 ore, 1000 lei, plata in 3 rate (rata 1=300 lei); 
7. Cursuri initiere, calificare, specializare si de scurta durata pentru ORICE MESERIE (la cerere), cu plata in rate.
8. Evaluari competente diverse meserii

DETALII DESPRE CURSURI:
Cursurile pentru care suntem autorizati sunt urmatoarele :
Cursuri initiere:
- stilist protezist de unghii, 120 ore, studii minime 10 clase, varsta minima 16 ani, pret 500 lei, prima rata 200 lei, restul se achita in rate pana la finalizarea cursului. Asiguram gratuit baza materiala necesara instruirii practice.
Cursuri calificare:
Niv. 3 - meseria: tehnician masaj si reflexoterapie, cursuri cu durata de 6,5 luni (2/3 practica), sunt necesare minim studii liceale, cu sau fara bacalaureat, cost 1500 lei in 8 rate, prima rata 300 lei, restul se achita lunar in 7 rate. Asiguram baza materiala necesara instruirii teoretice si practice. 
Niv. 2 - meseriile: frizer, coafor, manichiurist-pedichiurist, cursuri cu durata de 4,5 luni (2/3 practica), studii minime de 8 sau 10 clase invatamant obligatoriu, varsta minima 16 ani, cost 1200 lei, plata in 6 rate, prima rata 300 lei, restul se achita  lunar in 5 rate.  Asiguram baza materiala necesara instruirii teoretice si practice. Desfasuram si cursuri de initiere,separat pe fiecare meserie, la pret redus.
Niv. 2 - meseriile: bucatar; ospatar (chelner), vanzator in unitati de alimentatie, cursuri cu durata de 4,5 luni (2/3 practica), studii minime de 8 sau 10 clase invatamant obligatoriu, varsta minima 16 ani, cost 800 lei, plata in rate, prima rata 200 lei, restul se achita lunar in 4 rate. Desfasuram si cursuri de initiere,separat pe fiecare meserie, la pret redus.Asiguram baza materiala necesara instruirii teoretice si practice.
Niv. 2 - meseria: sudor - cu aviz ISCIR, (cuprinde diferite tipuri de sudura) - cursuri cu durata de 4,5 luni (2/3 practica), studii minime de 8,9 sau 10 clase - invatamant general obligatoriu, varsta minima 16 ani, cost 1200 lei, plata in 6 rate, prima rata 300 lei, restul se achita lunar in 5 rate. Asiguram baza materiala necesara instruirii teoretice si practice.
Niv. 2 - meseriile: constructor structuri monolite (care cuprinde submeseriile zidar, dulgher, fierar betonist, instalator, faiantar zugrav, vopsitor, finisor, mozaicar, lacatus montare, tamplar, izolator, betonist, electrician); cursuri cu durata de 4,5 luni (2/3 practica), studii minime de 8 sau 10 clase invatamant obligatoriu, varsta minima 16 ani, cost 800 lei, plata in  6 rate, prima rata 200 lei, restul se achita lunar in 5 rate. Asiguram baza materiala necesara instruirii teoretice si practice.
Niv. 2 - meseria: infirmiera, cursuri cu durata de 4,5 luni (2/3 practica), studii minime de 8 sau 10 clase invatamant obligatoriu, varsta minima 16 ani, cost 600 lei, plata in 6 rate, prima rata 200 lei, restul se achita lunar in 5 rate, pana la sudtinerea testului deabsolvire. Asiguram baza materiala necesara instruirii teoretice si practice. Certificatele de absolvire si Documentele descriptive ale certificatelor pot fi folosite si pentru exercitarea meseriilor de ingrijitor persoane in varsta, ingrijitor persoane cu dizabilitati, ingrijire copii, etc,in tara si strainatate.
Niv. 1 - meseriile: brutar; macelar, cursuri cu durata de 2,5 luni (2/3 practica), studii minime de 8 sau 10 clase invatamant general obligatoriu, varsta minima 16 ani, cost 600 lei, plata in 4 rate, prima rata 200 lei, restul se acjhita lunar in 3 rate. Asiguram baza materiala necesara instruirii teoretice si practice.
Niv. 1 - meseriile: lucrator in comert; cofetar (patiser), confectioner articole textile (croitor), cursuri cu durata de 2,5 luni (2/3 practica), de preferinta invatamant obligatoriu, varsta minima 16 ani, cost 600 lei, plata in 4 rate, prima rata 200 lei, restul se acjhita lunar in 3 rate. Asiguram baza materiala necesara instruirii teoretice si practice.
Niv. 2 - meseria: agent de securitate (cu atestat), cursuri cu durata de 2,5 luni (2/3 practica), invatamant obligatoriu, varsta minima 18 ani, cost 400 lei, plata in 3 rate, prima rata 200 lei, restul se acjhita lunar in 2 rate. Asiguram baza materiala necesara instruirii teoretice si practice.
Pentru inscrierea la cursul de Agent de securitate dosarul trebuie sa cuprinda:
- cazierul de la Politie;- Fisa de aptitudini cu examen psihologic de la Medicina muncii - sau - Fisa medicala cu examen psihologic de la Policlinica;- certificatul de nastere;- BI sau CI;- certificat de casatorie (numai pentru persoanele care si-au schimbat numele);- actul de studii.

Cursuri de specializare:
- instructor preparator formare - pentru cursanti cu studii medii, numai cu bacalaureat, ajuta la ocuparea locurilor disponibile in invatamantul de stat si particular (ateliere de practica, cursuri de calificare, saloane de masaj si reflexoterapie, saloane de fitness, etc), la marirea punctajelor pentru obtinerea gradelor didactice si la ocuparea locurilor disponibile de antrenori in diferite sporturi, sau a posturilor de sefi de echipa si departamente in diverse sectoare de activitate. - 50 ore = 500 lei, cu plata in 2 rate.
- stivuitorist - cu aviz ISCIR - 100 ore = 1000 lei cu plata in 3 rate, prima rata 300 lei, diferenta se achita in 2 rate,pana la finalizarea cursului, studii minime de 8 sau 10 clase invatamant general obligatoriu, asiguram baza materiala necesara instruirii teoretice si practice.
Pentru inscrierea la cursul de Stivuitorist, dosarul trebuie sa cuprinda: 
- fisa de aptitudini de la un Cabinet de medicina muncii, cu mentiunea "Apt pentru meseria de stivuitorist"; - certificatul de nastere;- BI sau CI;- certificat de casatorie (numai pentru persoanele care si-au schimbat numele);- actul de studii.
Pentru inscrierea la celelalte cursuri sunt necesare urmatoarele copii ale actelor:
- certificatul de nastere;- BI sau CI;- certificat de casatorie (numai pentru persoanele care si-au schimbat numele);- actul de studii (in original si copie pentru verificare);- adeverinta medicala (apt munca sau apt cursuri calificare) 

La inscriere se achita prima rata si suportul de curs, fara taxa de inscriere.
La sfarsitul cursului, cursantul sustine examen teoretic si practic, dupa care primeste un Certificat de calificare de tip MMSSF si MEC, impreuna cu un Supliment Descriptiv al Certificatului, care contine informatii privind competentele obtinute, conform standardelor UE recunoscute la nivel national si international si care pot fi operate in carnetele de munca. In plus, absolventii care nu au un loc de munca sunt sprijiniti pentru angajare (marea majoritate raman in unitatile in care executa practica). 
Daca va intereseaza una din meseriile de mai sus sau alte meserii, va rugam sa ne comunicati datele de identificare, judetul in care va desfasurati activitatea si meseria dorita, numarul de telefon si adresa de email, pentru a va putea furniza detalii si a va indica locatia in care va puteti inscrie. Dupa completarea datelor solicitate mai sus, nu ezitati sa dati un reply cu subiectul "Doresc detalii".


Informatii suplimentare la Centrul National de Calificare a Adultilor (CNCA) la tf: 0751855929; 0755650747; 0726964482; 0763247477;

cursuri_romania@yahoo.com;

http://www.cursuri-calificare-autorizate.ro

0 comentarii3759 vizualizări02 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0