Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 09 August 2020 - 30626 vizitatori azi
"Bucket de bine".

"Bucket de bine", campania prin care KFC a donat de-a lungul timpului peste 150.000 de euro pentru SOS Satele Copiilor, continua si in 2018. KFC sustine educatia si dezvoltarea tinerilor din medii defavorizate prin campania "Bucket de bine".  In 2017, s-au strans fonduri in valoare de peste 59.000 de euro.  Peste 150.000 de euro au fost donati catre organizatia SOS Satele Copiilor, din 2014 pana in prezent. Prin intermediul proiectului, KFC asigura toate cheltuielile necesare pentru 11 copii din 2 case SOS Satele Copiilor, din Bucuresti.


Bucuresti, 12 februarie 2018. In anul 2017, KFC a donat peste 59.000 de euro catre SOS Satele Copiilor Romania, in urma campaniei "Bucket de bine". Prin aceasta platforma, lansata initial in 2014, KFC doneaza cate un leu din valoarea fiecarui Hot Bucket vandut. 11 copii din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor beneficiaza, in cadrul proiectului, de pregatire scolara adecvata, dar si de activitati extracurriculare, prin care isi descopera si isi dezvolta abilitati si aptitudini importante pentru formarea acestora. Copiilor din cele doua case le sunt asigurate astfel toate cheltuielile necesare pentru alimente, imbracaminte, ingrijiri medicale si activitati educationale si de timp liber.


"In momentul in care am demarat parteneriatul cu organizatia SOS Satele Copiilor am stiut ca va fi un angajament pe termen lung. Am ales sa investim in educatia unor tineri si sa le oferim sanse egale de dezvoltare. Este de fapt o investitie in viitorul lor, dar si al nostru, al tuturor. Le multumim clientilor KFC care achizitioneaza produsul Hot Bucket, sustinand astfel demersul nostru. Continuam aceasta campanie si in 2018 si ne dorim sa avem rezultate din ce in ce mai bune.", a spus Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group S.A.
"Viitorul copiilor din cele doua case familiale din satul SOS Bucuresti se construieste in fiecare zi, prin sprijinul oferit de catre partenerul nostru de incredere, KFC Romania. Suntem deja in al patrulea an in care KFC contribuie la asigurarea unui mediu decent si sigur pentru copiii abandonati, aflati in grija SOS Satele Copiilor Romania. Pornind de la acoperirea nevoilor zilnice de baza - hrana, haine si o casa primitoare, incercam sa le oferim acestor copii o familie, servicii medicale si educationale, precum si activitati de vacanta, sport si divertisment. KFC asigura astfel un climat sanatos si optimist, in care copiii se dezvolta armonios si reusesc sa isi defineasca seturi de valori raportate la o realitate normala. De aceea, le multumim inca o data pentru ca ne sunt alaturi!", Diana Podaru, Director General, SOS Satele Copiilor Romania.


Campania "Bucket de bine" continua si in 2018, in toate restaurantele KFC din tara. Parteneriatul KFC - SOS Satele Copiilor a demarat in anul 2014, iar din 2015 si pana in prezent, lantul de restaurante a reusit sa sustina doua familii SOS prin asigurarea tuturor cheltuielilor aferente activitatilor de zi cu zi. Parteneriatul dintre KFC si SOS Satele Copiilor Romania se inscrie in directiile strategice de responsabilitate sociala ale companiei, avand scopul de a sustine educatia si dezvoltarea tinerilor.


*****Despre Sphera Franchise Group S.A.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell. 
In Romania, lantul de restaurante KFC numara 70 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si doua in zona de nord-est a Italiei.Unite, Yum! Brands deschide in medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider in dezvoltarea internationala de retail.


Despre SOS Satele Copiilor Romania
SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children’s Villages International, organism care deruleaza programe in 134 de tari ale lumii. SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de 27 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie - Sibiu si Hemeius - Bacau. 
Activitatea organizatiei este centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in Satele SOS Romania.
Totodata, un numar de 40.000 de persoane au participat la programele de asistenta si indrumare, derulate impreuna cu partenerii de proiecte.
SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti. Mai multe informatii despre SOS Satele Copiilor Romania puteti gasi si pe pagina de Facebook SOS Satele Copiilor. 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:Ana-Maria StoicaSenior Media Associate, Golin BucurestiEmail: astoica@golin.com Telefon: 0753 150 692

0 comentarii3451 vizualizări12 februarie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0