Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Luni 18 Martie 2019 - 21750 vizitatori azi
Programul pentru Absolventi - GraduatE.ON - de 12 ani alaturi de tineri.

Peste 120 de absolventi au fost angajati in cadrul Grupului E.ON Romania prin acest program; 80% dintre acestia au astazi o cariera de succes in cadrul E.ON, mai mult de jumatate dintre ei in pozitii de specialisti sau de coordonare; Pentru acest an sunt disponibile 16 locuri pentru tineri din 12 centre universitare; Construit pentru a veni in sprijinul tinerilor dornici de a incepe o cariera in domeniul energiei, programul se adreseaza studentilor din ani terminali si absolventilor de studii tehnice, economice sau de resurse umane.

 Timp de doi ani, tinerii au posibilitatea de a dobandi gradual experienta prin parcurgerea a 4-6 stagii in diferite departamente ale companiilor E.ON din Romania, urmand ca la final sa identifice mai usor, in perfecta concordanta cu propriile abilitati si asteptari, oportunitatile profesionale din cadrul Grupului.

 Prin acest program au fost angajati pe parcursul a 12 ani peste 120 de tineri, dintre care mai mult de jumatate au ajuns in pozitii de specialisti sau de coordonare.

 "Programul a aparut din preocuparea noastra de a sprijini in mod real

 tinerii care imediat dupa terminarea studiilor sunt in cautarea unor experiente valoroase care sa puna bazele carierei lor profesionale. Ne bucuram ca a devenit o traditie si mai mult, ca in fiecare an interesul pentru acest program este tot mai mare iar feedback-ul colegilor deja angajati despre felul in care GraduatE.ON raspunde nevoilor lor la momentul de inceput al carierei este unul foarte bun", a declarat Ana-Maria Matei, Director General Adjunct E.ON Romania si initiator al proiectului.

 Pentru anul in curs sunt disponibile 16 pozitii pentru tinerii din centrele universitare din Targu Mures, Bucuresti, Iasi, Sibiu, Cluj Napoca, Timisoara, Bacau, Suceava, Arad, Brasov, Oradea si Ploiesti.

 Procesul de selectie dureaza pana in luna iulie a.c., iar primul pas este incarcarea CV-ului pe platforma de recrutare a companiei E.ON pana in data de 8 mai.

 Mai multe detalii despre GraduatE.ON si despre pozitiile disponibile se regasesc la: https://www.eon-romania.ro/ro/cariera/graduate-on.html

 

Despre Grupul E.ON in Romania

Grupul german E.ON a intrat in Romania in anul 2005, cand a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului opereaza o retea de distributie a gazelor naturale in lungime de peste 22.000 km, respectiv o retea de distributie a energiei electrice de peste 81.000 km si deservesc circa 3,1 milioane de clienti din 20 de judete (Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau). De la intrarea pe piata locala, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro in principal pentru modernizarea retelelor de gaze si electricitate si a virat catre stat 1,9 miliarde de euro sub forma de impozite si taxe.

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania.

0 comentarii1799 vizualizări16 aprilie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0