Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 22 Ianuarie 2019 - 13696 vizitatori azi
KFC inaugureaza primul restaurant de tip Drive-Thru din Bistrita.

In urma unor investitii care se ridica la suma de 800.000 de euro, KFC deschide usile primului restaurant de tip Drive-Thru din Bistrita. Planurile de dezvoltare ale companiei continua si inaugureaza restaurantul cu numarul 72 in Romania. Realizat cu design-ul specific brandului si echipat conform standardelor internationale KFC, noul restaurant este amplasat in parcarea centrului comercial B1 Retail din orasul Bistrita. Suprafata acestuia este de 325 mp, cu un numar de 68 de locuri in interior si o terasa exterioara spatioasa. Adresa noului restaurant KFC din Bistrita se afla pe Calea Moldovei, nr 40A, iar clientii sunt asteptati in intervalul orar 07 - 24:00.

 Noua locatie ofera 50 de noi locuri de munca aferente functiilor Lucrator Bucatarie si Casier. Pentru a ocupa aceste posturi nu este nevoie de experienta anterioara de lucru, insa este nevoie de o atitudine pozitiva si de dorinta de a lucra. Noilor angajati li se ofera posibilitatea de a alege un program de lucru de 8h/zi sau 6h/zi sau 4h/zi sau program de weekend. La inceputul colaborarii, ei vor fi instruiti si pregatiti la locul de munca de catre un trainer dedicat. Apoi vor avea posibilitatea obtinerii unei calificari si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniu. Pe durata colaborarii, aditional salariului de incadrare si tichetelor de masa, oferim cresteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate, prime ocazionale de Craciun/Paste.

 "Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea restaurantului cu numarul 72 din portofoliul KFC, situat in orasul Bistrita. Alaturi de intreaga echipa continuam strategia de dezvoltare a retelei de restaurante pe plan national, totul pentru a fi cat mai aproape de consumatorii nostri fideli. Bistritenii care au asteptat cu nerabdare deschiderea restaurantului in oras, se pot bucura de acum inainte de ofertele si produsele noastre delicioase." declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

 

 Odata cu deschiderea noii locatii, KFC continua strategia de a fi prezenti in cat mai multe orase din tara si de a le oferi consumatorilor cele mai delicioase si proaspete preparate, pregatite in fiecare zi in restaurante, de catre bucatari, dupa reteta secreta a colonelului Sanders.

 Pentru mai multe detalii despre noutatile pregatite de KFC, accesati pagina de Facebook KFC Romania, pagina de Instagram KFC Romania si site-ul www.kfc.ro.  

 

*****

 

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

 In Romania, lantul de restaurante KFC numara 72 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si trei in Italia.

 

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Diana Pralea - Media Associate, Golin Bucuresti

Email: dpralea@golin.com

Telefon: 0740 101 124

 

 

0 comentarii1806 vizualizări24 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0