Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 22 Ianuarie 2019 - 14038 vizitatori azi
Incep inscrierile in competitia E.ON Energy Globe Award Romania 2018.

De la 1 mai a.c., proiectele sau ideile din domeniul eficientei energetice si protejarii mediului pot fi inscrise pe www.energyglobe.ro; Concursul este deschis pentru orice persoana fizica sau juridica din RomaniaMarele premiu este de 10.000 de euro;

 Cea de-a treia editie a E.ON Energy Globe Award Romania va fi lansata la 1 mai, cand toti cei care au proiecte, idei sau solutii inovatoare in domeniul eficientei energetice si protejarii mediului inconjurator le pot inscrie, pana la data limita, 31 mai a.c., pe portalul www.energyglobe.ro.

Inscrierea este simpla si nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute. Tot ceea ce trebuie sa faca cei interesati este sa intre pe www.energyglobe.ro si sa completeze in sectiunea "Inscriere" un formular in care sa mentioneze descrierea proiectului sau a solutiei cu care doresc sa intre in concurs. Isi cresc sansele de eligibilitate proiectele care sunt insotite de informatii cat mai clare si detaliate.

Competitia este deschisa pentru orice persoana fizica sau juridica din Romania, respectiv comune, municipalitati, societati comerciale, institutii stiintifice si de cercetare, organizatii de stat, organizatii neguvernamentale, scoli sau universitati.

La fel ca in editiile precedente, sunt cinci categorii in care pot fi inscrise propunerile competitorilor: Companii, Municipalitati, Do it yourself, Tineret si Idei. Daca in primele patru categorii sunt eligibile proiectele aflate in diverse faze de realizare, in cea de-a cincea vor fi incluse doar acele initiative sau idei inca neimplementate.


Proiectele castigatoare la fiecare categorie in parte vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate si se vor bucura de un larg interes din partea opiniei publice. Selectarea si evaluarea acestora se va realiza de catre un juriu independent, format din specialisti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc in cadrul unei ceremonii speciale, Gala E.ON Energy Globe Award Romania care va avea loc in luna octombrie la Bucuresti. Marele castigator se va califica la etapa internationala a Energy Globe Award.

Energy Globe Award este organizata in Romania de catre compania E.ON incepand din anul 2016. La prima editie, in competitie au fost inscrise peste 150 de proiecte iar Marele Castigator - Asociatia Ecostuff Timisoara - a fost selectat pentru a reprezenta Romania la finala Energy Globe Award Global, desfasurata la Teheran (Iran) unde a ocupat locul al treilea la categoria Youth, atragand atentia si aprecierea lumii intregi cu proiectele "Zero Waste School & Keep Danube Clean". La cea de-a doua editie, din 2017, au fost inregistrate peste 160 de proiecte iar castigatoare a fost Gradinita cu program prelungit "Prichindel" din Suceava, cu proiectul "Orasul Viitorului".

 

Despre Energy Globe Award

Energy Globe Award (www.energyglobe.info) este cea mai importanta competitie la nivel international din domeniul eficientei energetice si protejarii mediului inconjurator. Cu o traditie de aproape doua decenii, Energy Globe Award a fost creat de austriacul Wolfgang Neumann, iar in acest moment este organizat in circa 180 de tari.

 

Despre E.ON Romania

Grupul german E.ON a intrat in Romania in anul 2005, cand a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului opereaza o retea de distributie a gazelor naturale in lungime de peste 22.000 km, respectiv o retea de distributie a energiei electrice de peste 81.000 km si deservesc circa 3,1 milioane de clienti din 20 de judete situate in jumatatea de Nord a tarii. De la intrarea pe piata locala, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro in principal pentru modernizarea retelelor de gaze si electricitate si a virat catre stat impozite si taxe  de 1,9 miliarde de euro.

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania

0 comentarii2058 vizualizări27 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0