Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 22 Februarie 2019 - 13868 vizitatori azi
Pentru al patrulea an consecutiv, Leoni Bistrita organizeaza Programul de Vara pentru Elevi si Studenti.

Programul este dedicat copiilor si rudelor de gradele II si III ale angajatilor Leoni. In perioada 17 mai - 8 iunie 2018, compania  Leoni Wiring Systems Bistrita a organizat inscrierile la Programul de Vara pentru Elevi si Studenti. Tinand cont de interesul crescut al tinerilor de a munci pe perioada verii, Compania a crescut la cateva sute numarul de locuri dedicat acestui program.

Prin Programul de Vara pentru Elevi si Studenti, Compania isi propune sa contribuie la educarea si responsabilizarea noilor generatii de profesionisti prin sesiuni de pregatire specifice industriei de componente auto, alaturi de specialistii Leoni din zonele de productie: debitare, asamblare si pre-asamblare, testare si impachetare. Compania vine astfel in intampinarea tinerilor care doresc sa invete, sa se dezvolte din punct de vedere personal si profesional si sa acumuleze experienta in munca. Totodata, programul este un instrument de motivare a angajatilor, prin care li se ofera posibilitatea de a-si recomanda copiii sau rudele pentru un loc de munca in cadrul companiei Leoni.

In urma comunicarilor interne, aproximativ 450 de elevi si studenti s-au inscris pentru a face parte din program. Inainte de a fi angajati, tinerii au trecut prin procesul normal de recrutare si selectie, inclusiv examenul medical obligatoriu. In final, au fost selectionati aproximativ 300 de elevi si studenti. Pe toata perioada programului, acestia vor fi repartizati in sectiile de productie unde muncesc parintii sau rudele acestora.

Ca angajati cu drepturi depline ai companiei Leoni Wiring Systems Bistrita, pachetul financiar al elevilor si studentilor va cuprinde salariu de baza, tichete de masa si transport gratuit.

La finalul programului de pregatire, tinerii vor primi adeverinte de vechime ce vor fi luate in considerare la calcularea vechimii in campul muncii.

Programul de Vara pentru Elevi si Studenti se va desfasura timp de 2 luni, pe perioada vacantei de vara.

 

Date despre Grupul Leoni

Leoni este un furnizor global de produse, solutii si servicii de management al energiei si datelor in domeniul constructiilor de autovehicule si alte industrii. Portofoliul sau de produse si servicii cuprinde fire, fibre optice, cabluri standard, cabluri speciale, sisteme de cabluri, precum si produse si servicii inteligente. Un partener inovator si furnizor de solutii complexe, Leoni ofera clientilor sai dezvoltare stabila si expertiza sistemica. Grupul de firme Leoni AG, listat la indexul german MDAX, are peste 87.000 de angajati in 31 de tari si a realizat in 2017 vanzari consolidate de 4,9 miliarde de euro. In Romania, Compania este prezenta cu fabrici in Bistrita, Arad si Pitesti, fabrici-satelit in Ludus, Beius, Marghita si Bumbesti-Jiu si este unul dintre cei mai mari angajatori la nivel national (peste 17.000 angajati la sfarsitul anului 2017).

 

 

Persoana de contact pentru jurnalisti - Leoni Romania

Ramona Raicu - Communication Manager Europe

Telefon   +40 (0)264 302 655

E-mail     ramona.raicu@leoni.com

 

0 comentarii1995 vizualizări22 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0