Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 18 Iunie 2019 - 17716 vizitatori azi
Academia U Luceafarul Cluj a castigat Cupa E.ON Kinder.

Academia U Luceafarul Cluj a castigat Cupa E.ON Kinder la categoriile 2006 si 2008, iar Chelsea Bucuresti, la categoria 2010!  Echipele care au urcat pe podium au fost premiate de partenerii principali al competitiei, E.ON Romania si Delgaz Grid; Indiferent de locul ocupat in clasament, fiecare echipa a primit un set de mingi de fotbal.

Fluier de final pentru prima serie a Cupei E.ON Kinder 2018, unul dintre cele mai puternice turnee de profil din Romania. Ajunsa la a XII-a editie, competitia organizata cu sprijinul E.ON Romania si Delgaz Grid de catre A.C.S. Kinder si Sport Life a adus spectacolul fotbalului pe arenele din Tirgu Mures, peste 200 de partide fiind disputate in seria I a turneului, in aceasta saptamana.  

 

Castigatorii trofeelor si premiilor Cupei E.ON Kinder 2018, juniorii din echipele Academia U Luceafarul Cluj si Chelsea Bucuresti, au fost premiati in cadrul festivitatii de decernare a premiilor care a avut loc vineri, 24 august, la Tirgu Mures, fiecare primind echipamente de fotbal si mingi Erima. Echipele de pe locurile doi si trei au primit cate 15, respectiv 10 mingi.

 

"Toti ne dorim sa avem un fotbal puternic. Pentru aceasta este nevoie sa se puna un accent pe dezvoltarea tinerelor talente, incepand de la varste fragede. A.C.S. Kinder doreste ca prin organizarea acestor turnee pentru copii sa promoveze fotbalul pentru copii si astfel sa ajute la revigorarea acestui sport. Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor precum si celor care au facut posibil sa avem un astfel de turneu la Tirgu Mures", declara Pop Lupu Coriolan, presedintele A.C.S. Kinder.

 

"Doresc sa-i felicit pe toti acesti copii minunati care au pus in joc toata energia si talentul lor pentru a ne oferi un spectacol de fotbal pe cinste. Daruirea si pasiunea lor este emotionanta, iar noi suntem bucurosi sa fim parte a turneului si sa sprijinim viitoarea generatie de campioni. Ne punem speranta in ei, sa performeze si sa ajunga sa joace la cluburi puternice, pe marile arene ale lumii. Spectacolul nu s-a incheiat, va asteptam in tribune pentru a-i incuraja pe copiii din seria a 2-a. Suntem la fel de nerabdatori ca si ei sa inceapa meciurile", a declarat Raluca Sandru, director Divizie E.ON Servicii Clienti.

 

La finalul seriei intai, clasamentul Cupei E.ON Kinder 2018 arata astfel:

 

CATEGORIA 2006

 

GOLGHETER - Andrei Badea, Viitorul Arges

 

LOCUL 1 - Academia U Luceafarul Cluj

LOCUL 2 - CSA Steaua Bucuresti

LOCUL 3 - Interstar Sibiu

 

CATEGORIA 2008

 

GOLGHETER -- Eneas Horvat si Ioo Edvin, Academia U Luceafarul Cluj

LOCUL 1 - Academia U Luceafarul Cluj

LOCUL 2 - Junior Galati

LOCUL 3 - Dinamo Bucuresti

 

CATEGORIA 2010

 

GOLGHETER - David Avram, Chelsea Bucuresti

 

LOCUL 1 - Chelsea Bucuresti

LOCUL 2 - Inter Galaxy Bucuresti

LOCUL 3 - Juniorul Aiud

 

Seria a doua a turneului de fotbal debuteaza pe 27 august pentru categoriile de copii nascuti in 2007, 2009 si 2011, unde s-au inscris 60 de echipe, finalele urmand sa se desfasoare pe 30 august.

 

Toate detaliile turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competitiei www.eonkinder.ro.

Totodata, puteti fi la curent cu desfasurarea competitiei daca dati un Like la pagina de Facebook, Cupa E.ON Kinder, precum si pe paginile E.ON si Delgaz Grid.

 

 

Cupa E.ON Kinder 2018 reuneste in cele doua serii peste 120 de echipe de la cele mai prestigioase cluburi din tara: Brasov, Cluj, Sibiu, Ilfov, Suceava, Valcea, Maramures, Harghita, Dolj, Alba, Bacau, Gorj, Timis, Mures, Arges, Salaj, Galati, Iasi si municipiul Bucuresti.

 

Editia a XII-a sta sub semnul #energiepentrucampioni, iar Claudiu Niculescu, unul dintre cei mai valorosi fosti jucatori de fotbal din Romania, este Ambasadorul  Cupei E.ON Kinder.

 

Persoane de contact:

Vlad Amariei, SportLife

Mob. 0742.107.479

vlad.amariei@yahoo.com

Adela Botan, E.ON Romania

Mob. 0747.773.730

adela.botan@eon-romania.ro

 

0 comentarii1897 vizualizări25 august 2018
rss 2.0
rss 2.0